Студенти, поред грејања столице, опробајте се и у другим дисциплинама

Превише попијених кафа, укочене кичме, снене очи, колоквијуми на јави… колоквијуми у сну (што је свакако луксуз, јер студентима сан обично мањка). Драги студенти, време је да разгибате тела и дате мозговима мало погонске енергије за нове испитне победе.

На Ади Циганлији, 23, 25. и 26. маја биће одржани „Фитпас дани спорта", које по десети, јубиларни пут организује EСТИЕМ, студентска организација Факултета организационих наука Универзитета у Београду. Ово је прилика за студенте да „охладе" столице и главе, а загреју мишиће и зглобове. Колективни спортови у којима се могу такмичити су футсал, баскет, одбојка, а за соло играче ту су тенис и стони тенис.

За све оне који буду расположени само за паузу и уживање, биће постављена тзв. Чил зона у којој ће моћи да се забаве активностима које нису толико физички захтевне, или једноставно да доколичаре и прикупљају соларну енергију.

Ова манифестација, међутим, није само такмичарског, већ и хуманитарног карактера. ЕСТИЕМ је ове године остварио сарадњу са хуманитарном организацијом „Заједно за живот", која за дан отварања, 23. маја, припрема утакмицу познатих личности. Међу играчима ће се наћи Алберт Нађ, Милош Миловановић и Игор Блажић Блажа. Без обзира на резултат, после утакмице ће сви имати прилику да се веселе уз живу свирку.

Викенд пун утакмица завршиће се како доликује узбудљивим утакмицама - пеналима. У недељу ће свако ко жели имати прилику да шутира пенал нашим познатим голманима у оквиру акције „Пенал за живот", која такође има хуманитарни карактер.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар