Сам против свих – Џејсон Момоа у филму „Под претњом“ од сутра у биоскопима

Све популарнији акциони глумац Џејсон Момоа стиже у домаће биоскопе у новом акционом филму „Под претњом", у четвртак, 15. фебруара. Редитељ Лин Оединг, некадашњи координатор каскадера, враћа нас у златно време добрих акционих филмова, осамдесете и деведесете године, када су нарочито били популарни снагатори који су сами снимали све своје сцене.

Филм је сниман на аутентичним локацијама готово залеђене Канаде, а сцене борби, које су пажљиво осмишљене и припремане, истакле су главну звезду филма, Џејсона, који истиче значај акционих филмова.

„Људи воле акционе филмове, воле да гледају акционе сцене. Притом, огроман труд и напор стоје иза тих сцена. И то је вид уметности у филму. Штета је што не постоје награде, типа Оскар за акционе сцене“.

Момоа не крије да је уживао снимајући, иако су услови били веома тешки. „Било је јако хладно, и самим тим исцрпљујуће. Ипак смо имали озбиљне кореографије тих сцена борби, које снимате по великом снегу и дубоком минусу, али вредело је. Мислим да ће сви љубитељи добре акције уживати“, додао је Момоа.

У филму играју и сјајни Стивен Ленг као и Џил Вагнер.

Снежна олуја спречава групу криминалаца да камионом транспортују дрогу. Након што камион слети са пута, сакривају робу у усамљеној колиби у шуми у намери да се касније врате по њу. План им квари млади дрвосеча Џо Брејвен који са породицом долази да затвори колибу због олује и ту проналази хероин.

Криминалци одлучују да побију целу породицу и тиме уклоне сведоке, али ни то не иде по плану. Дрвосеча креће у борбу за своју породицу на живот и смрт.

Филм Под претњом биће на редовном репертоару бисокопа у Србији од 15. фебруара.

број коментара 0 пошаљи коментар