Апокалипса престигла домаћа остварења

За две недеље приказивања, филм „2012" пробио се на прво место најгледанијих остварења у српским биоскопима. Следе домаћи филмови „Чекај ме, ја сигурно нећу доћи", „Тамо и овде", „Технотајз: Едит и ја" и „Ђавоља варош".

Холивудски филм катастрофе „2012" за две недеље приказивања успео је да привуче више гледалаца у биоскопе од српских остварења као што су „Ђавоља варош" и „Чекај ме ја сигурно нећу доћи".

Нови у низу апокалиптичних филмова режисера Роланда Емериха „2012" са Џоном Кјузаком у главној улози, за две недеље видело је 36.464 гледалаца у српским биоскопима, показују подаци дистрибутера „Так".

Љубавна драма Мирослава Момчиловића „Чекај ме ја сигурно нећу доћи" са Браниславом Трифуновићем, Горданом Кичићем, Вањом Ејдус, Милицом Михајловић и другима, за шест недеља је видело 28.900 биоскопских посетилаца.

Међународно награђиваном дебију режисера и сценаристе Дарка Лунгулова „Тамо и овде", љубавној драми на релацији Београд-Њујорк, требало је 11 недеља да стигне до 26.747. биоскопског гледаоца.

Анимирани „Технотајз: Едит и ја" Алексе Гајића достигао је 16.339 гледалаца за осам недеља, а црнохуморна „Ђавоља варош" дебитанта Владимира Паскаљевића 11.734 посетилаца за седам недеља.

Са 14.605 гледалаца у последњих седам дана „2012" је на недељном нивоу далеко испред холивудских такмаца, као што су „А кад брак није лак" (4.833) или „Божићна прича" (3.390).

број коментара 0 Пошаљи коментар