„Јужни ветар“ дува од Француске до Јапана

Интересовање за српски блокбастер „Јужни ветар“ који је током прошле године оборио рекорде гледаности, не престаје да јењава ни широм света. Велике сипматије према филму показала је публика у суседној Бугарској, где остварење са Милошем Биковићем у главној улози, за месец дана видело више од 40.000 гледалаца.

Велике сипматије према филму показала је публика у суседној Бугарској, где остварење са Милошем Биковићем у главној улози, за месец дана видело више од 40.000 гледалаца.

Након пројекција у Америци и Канади, као и у Швајцарској, Шведској, Луксембургу, Белгији, Немачкој, филм ће бити на репертоару биоскопа у пет градова Норвешке и то у Ослу, Лилестему, Сијену, Ставангеру и Олесунду.
 
Ту међутим није крај. Продуценти филма су на управо завршеном European Film Market-у у Берлину склопили уговор о дистрибуцији на територијама Јапана, Кине, Француске, а у току су преговори са још неколико земаља.
 
У узбудљивом трилеру редитеља Милоша Аврамовића, улоге тумаче Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Срђан Жика Тодоровић, Драган Бјелогрлић, Небојша Глоговац, Милош Тимотијевић, Јована Стојиљковић, Богдан Диклић, Александар Берчек, Јасна Ђуричић, Нела Михајловић и други.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 18. феб 2019, 16:09) - Canadian [нерегистровани]

Jedna zvezdica

Film je veoma violentan i bez ikakve poruke i umetnicke vrednosti.

(понедељак, 18. феб 2019, 15:54) - anonymous [нерегистровани]

Филм

Био сам на промоцији филма у Чикагу. Одлична екипа глумаца, добра прича али превише сцена насиља за мој укус. Насиље у реалном животу, насиље на филму, осиромашеност на духовном плану- не чуди ме ни пораст насиља код клинаца