Нова серија „Пет“ са пет дама и пет џентлмена

Гости Хронике били су глумице Гала Виденовић, Милена Радуловић и редитељ Балша Ђого, са занимљивом причом која прати ток нове серије „Пет“, која ће се емитовати на Првом програму РТС-а, од деветог марта.

Серија „Пет“ је прича о пет младих жена протагонисткиња серије са криминалистичким заплетом. Сплет околности, другарице из детињства, после много година спаја у центру обрачуна криминалних кланова.

„Животи које су живеле пре тога и јесу их и нису припремили за оно што ће им се дешавати. Пре њих, са оне стране закона у неким лудим годинама иза нас, били су њихова браћа, очеви, момци, мужеви... Остале су без њих и када су поверовале да је то време прошло, догодило се нешто после чега више нису могле да бирају“, истиче редитељ серије.

„Нису се за то спремале, не знају како да се понашају, али брига за децу, оданост пријатељству из детињства и женска интуиција од њих ће направити опасне и непредвидиве противнике које нико није очекивао на криминалној позорници. Готово као суперхероине, оне, иако слабије, знају како да победе“, каже глумица Гала Виденовић.

У првој епизоди упознајемо Нину, Наталију, Александру, Катарину и Соњу. Проћи ће неко време док не схвате да не могу једна без друге, док се не појачају и ојачају и док не смисле начин како да победе. Ниједан мушкарац који ће им се придружити није обичан, јер на страну слабијег, у свету на који су оне кренуле, мало ко стаје.

Ову женску банду брижних мајки и сестара, оданих ћерки и супругâ играју глумице Јелена Ђокић (Нина), Христина Поповић (Наталија – Тили), Марија Каран (Александра), Гала Виденовић (Катарина) и Милена Радуловић (Соња).

„Лигу изузетних џентлмена“ представљају Јован Лоле Савић, Небојша Дугалић, Бојан Димитријевић, Никола Ђуричко, Жарко Лаушевић, Виктор Савић, Миодраг Драгичевић, Никола Којо, Марко Гиздавић, Вук Ђукелић и други.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 02. мар 2019, 07:22) - anonymous [нерегистровани]

gala

Gala Videnovic je mogla da glumi mladu zenu 1986 godine u Balu na vodi
sada 2019 moze da bude samo sredovecna dama