Објављен трејлер за трећу сезону серије „Слушкињина прича“

У наставку „Слушкињине приче“, вишеструко награђиване дистопијске драме, гледаоци ће постати сведоци рађања покрета отпора према тоталитарном, мизогином режиму. Серијал ће дати одговоре и на многа питања која муче обожаваоце још од завршетка друге сезоне.

Под називом „Сведок рођења револуције“, прича серијала нас води у Гилеад, где се Џун (Елизабет Мос) вратила како би помогла покрету отпора, док покушава да спасе своју кћер Хану од одрастања у садистичкој ауторитативној држави. Њена друга ћерка Никол, стиже у Канаду.

У трејлеру се приказује Емили, која је побегла из Гилеада остављајући Џун. Емили је овог пута приказана као херој. Њој је након сцена бежања пред полицијским хеликоптерима, приређена добродошлица.

Друга сезона серије, настале према истоименом роману канадске књижевнице Маргарет Атвуд, критикована је због приказивања сцена мучења и садржаја квалификованих као порнографија, али и због тога што, према неким мишљењима, нема логичан завршетак.

Изгледа да је у трећој сезони смањен број сцена насиља, а да су се креатори серије фокусирали на емоционалне немире чланова растуће мреже бораца отпора и побуњеника против државе.

Прва епизода трећег серијала најављена је за 5. јун, у Сједињеним Америчким Државама.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 04. јун 2019, 12:35) - anonymous [нерегистровани]

boris

A kada ce kod vas bar prva sezona? i jos 100 serija koje su u vrhu