„Игра престола“, снимање првог спинофа крајем године

Још три епизоде најпопуларније серије на планети су преостале. Срећом, то није опроштај од света Џорџа Мартина. ХБО планира неколико спинофа „Игре престола“.

Један од челника ХБО-а, Кејси Блојс, раније је навео да је у плану неколико могућих спинофа, од којих се нада да ће барем један оправдати очекивања и испунити високе критеријуме које су поставили аутори Игре престола, Дејвид Бениоф и Д. Б. Вајс.

Џорџ Р. Р. Мартин, творац серије романа Песма леда и ватре, по којима је снимљена хит серија са чијом екипом је радио као сарадник, напорно ради на завршетку књига, али је нашао времена да на свом блогу открије како напредују „наследници“ Игре престола.

„У развоју смо имали пет различитих наследника Игре престола (не допада ми се израз спиноф). Три од њих и даље лепо напредују“, истакао је Мартин.

Иако није могао много да открије, ипак је још мало објаснио о чему се ради.

„Она коју не би требало да зовем Дугачка ноћ почеће са снимањем крајем ове године, а друге две су још у фази писања сценарија, али се ближе завршетку. О чему су? Не могу да кажем. Можда би требало да узмете књиге у руке и направите своје теорије“, објаснио је Мартин.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(понедељак, 06. мај 2019, 14:40) - anonymous [нерегистровани]

@Hvala za osecaj srece koji stvarate kod gledalaca

Ne znam da li je vas komentar ironican, jer sve sto ste naveli, sem da su osvajali, je upravo suprotno istini.

(понедељак, 06. мај 2019, 08:13) - anonymous [нерегистровани]

jeee

Jeee jos seksa i masakriranja

(недеља, 05. мај 2019, 23:03) - anonymous [нерегистровани]

Apsolutno

Nikad u NATO!

(недеља, 05. мај 2019, 22:33) - Artur [нерегистровани]

Na cemu si ti

Ajd.sad.da.vidim moderatorsku demokratiju...
Na cemu si ti covece..sta ti pises..umij se ladnom vodom da se probudis iz lepe agonije..

(недеља, 05. мај 2019, 21:05) - anonymous [нерегистровани]

hvala za osecaj srece koji stvarate kod gledalaca

lepo je ziveti u veku tehnologije bar zbog ove serije ,Englezi su tefinitivno zamenili holivud koji spava zbog globalnog zagrevanja planete.Vise se nece ni probuditi.Englezi i anglosaksonci stravican narod ,pobedili okeane spojili svet,pronalazaci svega i svacega ,veci graditelji i od Rimljana.Cujem komentare iz Moskve da Putin posto serija u Rusiji ima veci rejting od njega skuplja stare tenkove pokusava da snimi novu Kursku bitku kao spektakl.Kad sujeta proradi lepe se stvari izrode.Ziveo moderni i pametni pre svega kulturni svet,dole dziberi ,neznalice,ulizice,potkazivaci,lopovi,demagozi,pedagozi nacija ,lazovi ,probisveti,ubice,nemoralnici .Zivela Srbija u Nato i EU kao centar jugoistocne Evrope jaka ponosna ,svesna i realna,bogata ,zdrava i lepa.