Гледаоци траже „римејк“ последње сезоне „Игре престола“

Критике усмерене на осму сезону планетарно популарне серије „Игра престола“ све су оштрије и бројније, што је резултирало петицијом којом се захтева да се последња сезона – поново снима.

Петицију, којом се тражи квалитетнији завршетак серије потписало је, за сада, више од 700.000 разочараних обожаватеља. Потписивање је покренуто на сајту change.org

Са завршетком сваке, од укупно шест епизода последње сезоне, коментари на друштвеним мрежама, са притужбама на садржај и недоследност су неизбежни. 

Обожаваоци серије наводе да заслужују „крај који није бесмислен“, креаторима серије замерају на нејасним заплетима, тврде да је доста тога урађено „на брзину“ а неки „не могу да поверују да их је после више од осам година сачекао крај који серија не заслужује“.

Пету епизоду осме сезоне гледало чак 18 милиона људи, а последња епизода „Игре престола“емитује се у недељу, 19. маја.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(субота, 18. мај 2019, 11:46) - Aragorn [нерегистровани]

Užas

Tu seriju "Duga noć", neku vrstu predloška ove serije neće gledati ni trećina ovih koji danas gledaju, ne bi je gledali i da je ova serija dobro završen, a za mene je završena trećom epizodom kada ih je sve pobio Noćni kralj, jer onako glup raaplet može biti samo san nekog lika u priči. Slažem se da je Martin kompleksaš koji je video da je serija prevazišla njegove knjige, i mislim da namerno nije završio poslednje dve knjige. On im je i dao da adaptiraju knjige jer je mislio da ih ne mogu preneti u film. I onda je došla zavist, što dva stvarno mediokriteta koji su dva očajna pisca scenarija, ali vrlo dobra prilagođivača istih, imaju uspeh mnogo veći nego njegove knjige. Kao da je hteo da ne uspeju, i naravno oni zbog svoje osrednjosti i nisu.

(петак, 17. мај 2019, 13:02) - anonymous [нерегистровани]

Ako ne gledam "Igru prestola" hoću li biti kažnjen?

Puno medijske pažnje se pridaje toj priči.

(петак, 17. мај 2019, 10:44) - anonymous [нерегистровани]

Прженица или шаргарепа?

У овом случају - шаргарепа.

Писац је испричао "неки крај" продуцентима. За то је добио лепе паре - ради лечења комплекса које вуче од времена док још нико није чуо за њега.

А када се прашина слегне, и када интернетима досади кукњава и јадиковање - издаће вољени писац последње књиге, дати људима што очекују и опет узети шаку долара.

Паметном доста.

(петак, 17. мај 2019, 10:18) - anonymous [нерегистровани]

Sve trče

Sve trče da ponovo snimaju 7-8 meseci bez prestanka, na različitim krajevima sveta, u šta treba uložiti novih 100 miliona evra.
A već su počeli pripreme za snimanje nove serije "Duga noć" koja se dešava 10.000 godina ranije, u šta su uložili 100 miliona evra.