Криминалистички расплет серије „Пет“

Љубитељи жанра крими-трилера, уживали су у серији „Пет“, редитеља Балше Ђога, претходних месеци на Првом програму РТС-а. Да ли су очекивања учесника у овом остварењу испуњена до краја?

После девет епизода упознали смо сплет околности који је пет савезница – Нину, Александру, Наталију, Катарину и Соњу спојио у непредвидиве противнице од којих нико није могао да очекује да ће се појавити на позорници криминала.

„Чујем да су рејтинзи велики, милион и по људи сваке суботе гледа ову серију и то је чињеница која показује да је одлично прошла код гледалаца“, каже глумица Гала Виденовић.

Њена колегиница Јелена Ђокић каже да је у питању једна крими-бајка: „Неко се усудио као што наш народ каже 'кашичицом на багер да удари' и спроведе неке одлуке које ћемо сада видети у последњој епизоди“.

Женску петорку бунтовница играју Јелена Ђокић, Христина Поповић, Марија Каран, Гала Виденовић и Милена Радуловић. А хоће ли се драма главних јунакиња наставити?

„Ми смо смислили други део серије, нешто смо и написали. Сад је лакше, јер је та лепеза ликова развијена. Крими-трилер се не разликује много од других жанрова, осим што је он условљен, немате услова за импровизацију у оквиру онога што напишете“, открива редитељ серије Балша Ђого.

Криминалистички расплет са мрежом ликова које смо добро упознали гледамо вечерас у последњој епизоди серије Пет.

број коментара 7 Пошаљи коментар
(уторак, 23. јул 2019, 22:27) - anonymous [нерегистровани]

2.

Kada ce druga sezona? :D

(среда, 17. јул 2019, 03:21) - anonymous [нерегистровани]

Keva

Ja sam u početku mislila da im je Gala keva!

(среда, 17. јул 2019, 03:19) - anonymousMare [нерегистровани]

Glupo

Preglupo sa mnogo propusta!

(недеља, 26. мај 2019, 23:00) - arsa [нерегистровани]

X

Nije moguć ovakav kraj...totalno glupo...

(недеља, 26. мај 2019, 22:21) - Sasa [нерегистровани]

Pet

Pa ne samo da su zakomplikovali nego su prekomplikovali a uz to su non stop nemoguce situacije i greske. Npr Voja dolazi sa sportskim motorom po ogroman mitraljez i sanduk sa municijom. U sledecoj sceni on je u krevetu spava a taj problemcic je vec resen. Izmedju dve epizode kao da fali jedna cela pa sam bio ubedjen da daju tu epizodu negde sredinom nedelje. Svaku scenu su probali da naprave kao antologijsku i preemotivnu bez nekog razloga posebno sa Ninom( u svakoj sceni se i smeje i place) Na sve to nista nije reseno a zavrsena sezona.Šteta jer su glumci dobri dobar kvalitet serije ali prica previse konfuzna i mrljava. Ovo sa onim Romom iz Nemacke ne postoji nikakvo objasnjenje ni zasto je mali dosao bas kod njega da nastavi Radetov posao ni kako je Nina i cime namestila malog ni sta to ona pokusava da ispegla ni kako. Salje kao Mičija da prese poruku a ovaj ciga ga kao zgotivi pa kao ne lete glave( a inace ne znamo ni sto bi letele) Joj majko! A to tek sto su vršnjakinje iz škole kako to progutati.

(недеља, 26. мај 2019, 22:09) - anonymous [нерегистровани]

Нн

Управо тако, и на крају, ништа .

(недеља, 26. мај 2019, 10:58) - anonymous [нерегистровани]

nista

Gledao sam pazljivo, ali nista nisam shvatio.
Izmedju njih PET razlika u godinama je skoro 30 (Gala - Milena) i ne znam gde, kada i kako su se one to druzile u mladosti.