„Људи у црном: Глобална претња“ од 13. јуна у биоскопима

Нова генерација најпознатијих тајних агената стиже, а овог лета свет спасавају најбољи од најбољих! Нови агенти, нове авантуре, али једнако добра забава је само делић онога што публику у биоскопима широм Србије овог јуна очекује у филму „Људи у црном: Глобална претња“.  

Крис Хемсворт и Теса Томпсон као агенти Ејч (Х) и Ем (М) су у своја црна одела ускочили са лакоћом, али спасавање света неће ићи тако глатко. Опасност се крије управо у редовима агената људи у црном.

Као што се из самог наслова филма Људи у црном: Глобална претња (Men in Black: International) може наслутити, ове године непријатељ напада на глобалном нивоу, свемир се шири, а са њим и велика опасност.

Уместо у Њујорку где се одвијала радња старих филмова, овде прича почиње у Лондону и наставља се у Мароку.

Уз Криса Хемсворта и Тесу Томпсон у филму у улогама њихових ментора појављују се Лијам Нисон као Хај Ти и Ема Томпсон као агент Оу.

Глобална претња представља неке нове агенте који овог лета спасавају свет, али и приказује другу страну ових познатих јунака коју до сада нисмо имали прилику да видимо. Управо због њих ће публика широм света преиспитати све што су мислили да знају о Људима у црном.

Досадашња три филма Људи у црном у свету су зарадила на биоскопским благајнама више од 1,7 милијарде долара.

Режију филма Људи у црном: Глобална претња потписује Ф. Гери Греј, а сценарио Мет Холовај и Арт Маркум. У српске биоскопе стиже 13. јуна.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 29. мај 2019, 13:14) - Stefan [нерегистровани]

Uzas

Gde je Will Smith ovo je kao da napravite Piratr sa Kariba bez Dzoni Depa...