„Јужни ветар“ наставља да дува – наставак и серија стижу 2020.

Након великог успеха филма „Јужни ветар“, почело је снимање његовог наставка, али и телевизијског серијала који реализују Радио-телевизија Србије и продукцијска кућа „Режим“. Тим поводом у Галерији РТС-а је одржана и конференција за медије.

У режији Милоша Аврамовића, популарни крими-трилер Јужни ветар, гледаћемо и као серијал који предводи глумачка екипа на челу са Милошем Биковићем, Миодрагом Радоњићем, Јованом Стојиљковић, Милошем Тимотијевићем и Драганом Бјелогрлићем.

„Било је изузетно тешко направити тај филм, посебно што овде не постоји традиција таквих филмова. Направили смо успешан филм који је гледан широм региона, филм је један од најгледанијих у Буграској. Један од страних ликова, биће их више, али један од њих је Пасквал Еспозито, један од босова у серији Гомора“, најавио је редитељ Милош Аврамовић.

„Надам да ћете видети један квалитативни скок у односу на први део, а сада смо после великог успеха првог дела имали прилике да се мало продукционо размашемо и да прича поприми мало веће размере, које више припадају том жанру“, објаснио је Милош Биковић.

Серија Јужни ветар снима се у Србији, Црној гори и Италији, а поред нових дестинација очекују нас и нове улоге. Неке од њих припале су Вуку Костићу и Миодрагу Драгичевићу. Главна женска улога биће присутна и у наставку, али овога пута уз развијену причу.

„Као и у филму ово је првенствено мушка прича и прати мушке ликове, а ја сам део живота главног мушког лика, тако да је важно да тај емотивни ток прати и даље серија и наставак филма. Наравно, ту је и нова улога иза главног лика јер постаје отац, а ја мајка, па ће се прича развити и у тим породичним улогама“, открива Јована Стојиљковић.

Филм је до сада гледало више од 900.000 људи широм региона, а наставак и серију очекујемо 2020. године.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 30. мај 2019, 15:16) - anonymous [нерегистровани]

Odlicno

Vrlo dobro ,samo tako nastavite.