Уживајте у виртуелном биоскопу РТС-а са више од 400 филмова

Љубитељи филма однедавно могу да уживају у новој понуди „РТС планете“ – ваш лични биоскоп, где могу да гледају више од 400 фестивалских, уметничких, анимираних, породичних и документарних остварења – са било ког паметног уређаја и десктоп рачунара.

Татјана Ћитић, помоћница извршног директора за развој РТС-а, каже да ће понуда од тренутних 400 филмова до краја лета бити повећана на више од 700.

„Свакодневно остварујемо контакт са нашим корисницима, а новина коју смо увели су такозвана 'отворена врата', јер видимо да је врло корисно за комуникацију са људима, који могу да дођу и да добију све информације које их занимају“, каже Ћитићева.

Људи се највише занимају за садржај и како да дођу до њега.

„Логика тих мобилних апликација је веома слична и сви који их користе се лако сналазе и на РТС планети. Међутим, они који нису пре користили, а врло су заинтересовани, долазили су да им покажемо како могу све то да истраже“, навела је помоћница извршног директора за развој РТС-а.

„Отворена врата“ биће организована сваког последњег четвртка у месецу у простору зграде Радио Београда из Светогорске улице.

Сви који желе да користе РТС планету могу то врло једноставно да учине.

Регистрација је бесплатна. Може да се користи на рачунарима, као и на паметним телефонима са Андроид и iOS оперативним системима. План је и да РТС планета буде доступна и на смарт телевизорима.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(субота, 01. јун 2019, 19:06) - anonymous [нерегистровани]

Апликација

Не ради (не отвара апликацију) на самсунгу ј6, андроид 9...

(субота, 01. јун 2019, 06:58) - anonymous [нерегистровани]

Preporuka

Da li radi system i u inozemstvu, bih se prijavio.