„Спајдермен: Далеко од куће“ од 4. јула у биоскопима

Један од најпознатијих и највољенијих Марвелових јунака – Спајдермен, овог лета враћа се на биоскопска платна у филму „Спајдермен: Далеко од куће“, који ће на репертоару домаћих биоскопа бити од 4. јула, најавио је дистрибутер „CON Film“.

Остварење се надовезује на причу светског блокбастера Осветници: Крај игре, и као такво представља крај треће фазе Марвеловог филмског универзума. 

Питер Паркер одлучује да се придружи својим најбољим пријатељима Неду, Ем Џеј и остатку екипе на летњем одмору у Европи.

Међутим, његов план да запостави своје суперјуначке дужности на неколико недеља, брзо се изјаловио када је невољно пристао да помогне Нику Фјурију (Сaмјуел Л. Џексон) у откривању тога ко стоји иза напада мистериозних створења која шире хаос широм старог континента.

Уместо мирног разгледања Венеције и Лондона, чекају га обрачуни са новим непријатељима, укљућујући и Мистерија (Џејк Џиленхал).

Пред Спајдеменом је сада тешка битка јер у потпуно новим околностима мора да спасава свет и заштити своје пријатеље, а очекује га и нови савез.

У улози Питера Паркера публика ће поновно гледати британског глумца Тома Холанда.

Режију филма потписује Џон Вотс, сценарио Крис Мекена и Ерик Сомерс, а у глумачкој екипи су и Мариса Томеј, Зендаја, Тони Револори, Џејкоб Баталон, Џек Би Смув и Њуман Акар.

број коментара 0 Пошаљи коментар