Вечера за изузетне блесане

У црној комедији "Dinner for Schmucks", амбициозни Тим има прилику за напредак на послу, али само ако на вечеру коју организује шеф доведе најсмушенијег и најбудаластијег човека којег пронађе... Глуме Стив Карел, Пол Рад и Зак Галифијанакис.

Пет година после заједничких успешних филмова "Anchorman" и „Четрдесетогодишња девица", Пол Рад и Стив Карел поново глуме заједно, овог пута у филму "Dinner for Schmucks" (Вечера за блесане).

Римејк француске црне комедије „Вечера са идиотом" из 1998. године, говори о Тиму (Пол Рад из филмова „Заглавило се" и "Clueless"), човеку чија је каријера на прекретници и који има фантастичну шансу за напредак у каријери.

Ипак, да све не буде савршено побринуо се његов шеф, који традиционално организује Вечеру за изузетне људе, на којој свако од позваних има задатак да доведе највећег чудака и блесана којег успе да пронађе.

То значи да ако Тим жели да напредује на послу, он мора да присуствује овом етички сумњивом скупу.

Тада Тим стицајем околности аутомобилом налети на Берија (Стив Карел из америчке серије "Office" и филмова „Мала мис Саншајн", "Get Smart" и "Dan in Real Life"), чија је највећа страст прављење имитација уметничких дела од мртвих мишева које облачи у оделца.

Бери, који такође воли да пије млеко из тетрапака док гледа емисије о животињама, изгледа као савршен кандидат за госта на вечери коју организује Тимов шеф...

У комедији редитеља Џеја Роуча (најпознатији по филму „Њени родитељи" и три наставка „Остина Пауерса" ), глуме и Зак Галифијанакис („Мамурлук у Вегасу"), Рон Ливингстон (из серија „Секс и град" и „Браћа по оружју"), Дејвид Валијамс (из серије „Мала Британија") и Брус Гринвуд (филм „Звездане стазе").

Премијера комедије "Dinner for Schmucks" заказана је за 23. јул.

број коментара 0 Пошаљи коментар