Рундек избацио спот за „Барбару“

Дарко Рундек и његова „Екипа“ објавили су спот за песму „Барбара“, уз поруку: „Срећни смо што вам на данашњи дан можемо поклонити нешто лепо“.

„Откад се рефрен 'Барбара, волим плесат са тобом' појавио у импровизацији, док смо чекали да престане киша, више нас није напуштао. Након пар месеци прихватио сам се рада на песми. Роко ми је помогао да је завршим, а у разради аранжмана сваки је музичар природно нашао своје место. Барбару смо снимали уживо у 'ДМ студију' у Загребу и ухватили, чини нам се, драгоцене тренутке заједничког музицирања. Веселимо се што ту атмосферу можемо поделити с вама“, каже Рундек.

У снимању Барбаре из „Екипе“ су учествовали Силвио Бочић на бубњевима, Роко Црнић на контрабасу, Марио Домазет на бас гитари, Миро Манојловић на вибрафону, Игор Павлица на труби, Ана Ковачић је свирала тенор саксофон, док је Дарко Рундек свирао гитару и певао.

Сниматељ тона је био Звонимир Домазет, а музички продуцент Марио Домазет. 

Спот Барбара снимио је и режирао Арон Ковачић у загребачкој Кинотеци, а у њему учествује  шира „Екипа“.

Директор фотографије је Арон Ковачић, шарфер Матија Мошет, монтажери Арон Ковачић и Матија Мошет, а мајстор расвете Људевит Фистрић.

број коментара 0 пошаљи коментар