Јосипа открила коју песму посвећује београдској публици

Јосипа Лисац поново у Београду. Вечерас завршава слављеничку турнеју – 50 година каријере, на истом месту где је и почела прошле године на данашњи дан у Центру „Сава“. Концерт почиње за око пола сата, можете га слушати на нашем радију „Београд 202“. У Дневнику је Јосипа открила коју песму посвећује београдској публици.

„Никада нисам славила годишњице, међутим, људи око мене су некако онако шаљиво рекли: 'Па, чекај мало, али ипак 50 лета и то је нешто пуно. Јер људи иначе воле славити и рођендане, славе годишњице, славе све и све, па то је лепо, ти заправо можеш по мени сваки дан славити, славиш живот, славиш то што си здрав, што постојиш, постоје људи око тебе, које волиш, који те воле“, рекла је Јосипа у изјави за РТС.

А затим је певајући открила коју песму посвећује београдској публици: „Ја мислим 300 на сат, и имам одличан вид... 'Ајде умори ме, успори ме, ако се подигнем обори ме...“, чувену Бајагину нумеру која се нашла на њеном последњем албуму из 2017, Посве слободна (сарадње и етно).

број коментара 2 пошаљи коментар
(четвртак, 15. феб 2018, 05:01)
Dalmatina [нерегистровани]

Beograd

Pa zar od davno nisi rekla da neces u Beograd a sad I pjesmu posvjecujes Beogradskoj publici.

(четвртак, 15. феб 2018, 02:44)
Ivan [нерегистровани]

Uvek ispred vremena

Josipa i opet Josipa! Veoma je cenim, uvek je isla ispred vremena, nije obracala paznju na malogradjane, kriticare, puritance i uvek je bila svoja. Sto je najvaznije, njena ekcentricnost je samo deo njenog stila, jer pre svega ona je sjajan vokal, ima neverovatnu karijeru sa sjajnim pesmama koje su sada evergreen, od popa, roka, do opere i sevdalinki. Srećan nastup u Beogradu!