Београдски „Бир фест“ од 15. до 19. августа

Највећи музички фестивал у овом делу Европе „Бир фест“ и овог лета ће, од 15. до 19. августа на Ушћу, угостити више од пола милиона посетилаца, најавили су организатори.

Као један од најпрепознатљивијих туристичких брендова наше земље, „Белгрејд бир фест“, већ 16. годину љубитељима добре забаве нуди сваког лета гарантован провод уз актуелне пивске укусе и концерте престижних музичких извођача из земље, региона и света, а све то уз бесплатан улаз.

Публика је до сада могла да ужива у више од 750 бесплатних музичких наступа. Ове године ће бити и нова, трећа бина која ће се звати „Алтернатив стејџ“.

„Схватили смо да две бине нису довољне за све бендове који заслужују да наступе на фестивалу, а 'Алтернатив стејџ' ће бити ново омиљено место за све љубитеље мало тврђег звука. Главна бина 'Бир феста', 'Иновејшен стејџ' и трећа, алтернативнија бина, донеће најбоље поставе икада, а за посетиоце и лакше кретање кроз фестивал, обогаћен новим садржајима“, поручује Александар Срдић из Београдске културне мреже.

Велики искорак у музичком сегменту фестивала организатори ће направити уз помоћ партнера фестивала, чији број расте из године у годину.

Осим сјајних вести из музичког сегмента, важно место и ове године заузима пивска понуда у оквиру које посетиоце очекује највећи избор индустријских и крафт пива из региона до сада, као и пива са препоруком из целог света.

Прошлогодишње нове фестивалске зоне, „Гостионица“, „Крафт ленд“ и „Ембаси ов бир“ ове године представиће се у још бољем издању са бројним новитетима.

Слоган „Више од фестивала“, који ће „Белгрејд бир фест“ снажно промовисати у наредном периоду, односи се на вишеструку интеракцију са окружењем, навели су организатори.

број коментара 5 пошаљи коментар
(четвртак, 19. апр 2018, 11:53)
anonymous [нерегистровани]

Шта је то?

Шта је то ”бир” и ”иновејшн стејџ”алтернатив стејџ”?? Којим се то језиком говори у Србији. Помодари и скоројевићи нам беспотребно уништавају језик.

(четвртак, 19. апр 2018, 08:51)
anonymous [нерегистровани]

Bir

Sta je bir?

(четвртак, 19. апр 2018, 08:39)
Vlada [нерегистровани]

Bir!?

Kako god ali, nije mi uopste jasno zasto se ovaj festival naziva " Bir Fest"!? " Bir" ni na jednom jeziku ne znaci nista, a "Fest" je Njemacko, Novesko, Svedsko, Danski naziv za ono sto mi zovemo Zabava- Zurka ili festival, kao medjunarodno prepoznatljiv izraz. " Izraz " Bir Fest" je izuzetno neprikladan i ruzan i govori vise o nama nego o samom dogadjaju!

(среда, 18. апр 2018, 21:05)
anonymous [нерегистровани]

Haha

Pa šta ako počinje post? Nije da svi verujemo u (B)boga...

(среда, 18. апр 2018, 15:25)
Aleksandar Pavić [нерегистровани]

termin festivala - pomeriti

predlažem da se termin festivala pomeri ni bude između 1. i 14.8.2018. godine jer 15.8.2018. počinje Gospoinski post.