Рундек сутра из Крагујевца креће на мини-турнеју

Дарко Рундек и „Екипа“ броје „ситно“ до почетка пролећне мини-турнеје на којој свирају 19. априла у „Чаурници“ у Крагујевцу, 20. априла у СКЦ „Фабрици“ у Новом Саду и 22. априла у Културном центру Панчева.

„Са завршетка брдско-планинских припрема за мини-турнеју пред нама“, стоји испод кратког видео-снимка који су Рундек и „Екипа“ објавили на званичној Рундековој страници на Фејсбуку, у коме расправљају како ће изгледати списак песама, од којих се помињу Црни дуси, Штрајк жељезничара, Руке... 

Рундек и „Екипа“ долазе пред публику у Крагујевцу, Новом Саду и Панчеву са недавно објављеним синглом Барбара, који је ухватио „драгоцене тренутке заједничког музицирања“, а том синглу и споту претходили су ових месеци и Тамни јоргован и Црни дуси.

Младе снаге, бубњар Силвио Бочић, перкусиониста Миро Манојловић, басист Роко Црнић, саксофонисткиња Ана Ковачић, као и стари сарадници трубач Игор Павлица, виолинисткиња Изабел Kатала и мултиинструменталиста Душан Вранић-Дуцо, окупљени су у „Екипу“ за прошлогодишњу турнеју "Apocalypso Now", којом је прослављана 20. годишњица изласка Рундековог албума Apocalypso.

број коментара 0 пошаљи коментар