Тијана Богићевић концертом у Новом Саду започела турнеју

Након великог успеха албума „Чудо“, поп певачица Тијана Богићевић одржала је свој први солистички концерт у Српском народном позоришту у Новом Саду и њиме означила почетак турнеје.

Тијана се пред новосадском публиком појавила одлично расположена, спремна да одржи сјајан концерт у сали која је била испуњена до последњег места, упркос лошим временским условима.

Одушевљена публика подржала је Тијану огромним аплаузима и овацијама, певајући у глас сваку њену песму.

Као и њен први албум Чудо, тако је и овај концерт био савршена комбинација великих мелодија, јаких стихова и Тијаниног емотивног извођења. Публика је била одушевљена како Тијаниним невероватно раскошним гласовним могућностима, тако и харизмом, одличним смислом за хумор и интеракцијом са присутнима.

Концерт је отворила песма У реду, а онда су се низали хитови: Стоти дан, Само не ћути, Ти имаш право... Посебно емотиван тренутак у првом делу концерта било је извођење песме Тијанина, посвећене трагично настрадалој Тијани Јурић.

Први специјални гост био је Алекса Јелић, са којим је позната певачица извела велики хит Још једном. У духу концерта који је одржан у Новом Саду, Тијана је одлучила да јој гошће изненађења буду и „Фрајле“, са којима је отпевала баладу Страдам.

Други део концерта посебно је изненадио публику. У поставци за акустичну свирку, са Тијаном су се на бини нашли тренутно најбољи аутори на нашим просторима Душан Алагић и Сара Милутиновић.

Уз смех и пратњу њихових гитара, Тијана је отпевала обраде страних песама по којима је позната онима који готово деценију прате њен рад: песме Sober, Sex on Fire и Monday Morning.

Тијана није пропустила да пред новосадском публиком уживо изведе песму In Too Deep којом је представљала Србију на „Евросонгу“, заједно са српском верзијом ове песме под називом Твоја.

Врхунац концерта било је извођење песме Хајде онда ништа, а публика је Тијану на бину вратила овацијама да би на бис отпевала Тражим.

Овај концерт представља пресек досадашњег рада Тијане Богићевић и почетак њене концертне турнеје Чудо.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(четвртак, 20. дец 2018, 10:07) - mileta vojinovic [нерегистровани]

tijani

obavezno koncert na karadjordju da se sjati i malo i veliko da uzivaju, na prolece sa prvim lastama!!!!

(среда, 19. дец 2018, 20:25) - anonymous [нерегистровани]

Odgovor

Pa nije pevala na stadionu ali su tu svi ljudi došli sa svih strana na koncert a ne samo iz Novog Sada. Vremenski uslovi nisu baš bili dobri budući ni da putevi nisu bili raščišćeni ali su uprkos tome došli.

(уторак, 18. дец 2018, 15:54) - anonymous [нерегистровани]

Koncert je bio u pozoristu

Ne razumem kakve veze imaju vremenski uslovi, nije pevala na stadionu.