Зед и Кејти Пери објавили нови сингл

Ди-џеј и продуцент Зед и Кејти Пери представили су заједнички сингл под називом „365“. На писању ове нумере радили су раме уз раме, док је за продукцију био задужен управо Зед.

До идеје за песму дошло је прошле године на турнеји Кејти Пери Witness: The Tour, на којој је гостовао млади ди-џеј.

Заједно са песмом, извођачи су са публиком поделили и званични музички спот за 365. На њему је радио редитељ Ворен Фу, а за концепт је била задужена управо певачица.

Видео приказује дирљиву причу о андроиду, Кејти Пери, која жуди да буде човек, док покушава да успостави праву везу са Зедом. Поставља се питање да ли је могуће довести вештачку интелигенцију у везу са емоцијама.

„Кејти и ја се знамо већ неко време, и након што смо завршили са турнејом и још више ускладили наше музичке тенденције и систем вредности, наставили смо да радимо заједно и почели да обликујемо 365. Како се све ближило крају, знали смо да имамо нешто посебно. Волим како Кејти звучи на овом снимку и врло сам узбуђен да га коначно поделим са фановима“, наводи Зед.

„Била сам јако узбуђена када се Зед придружио мојој турнеји Witness: The Tour прошле године и кад год смо за то имали времена, радили смо на заједничкој музици, што је довело до ове посебне песме“, истакла је Кејти Пери.

број коментара 0 Пошаљи коментар