Група „Луминајз“ објавила нови сингл

Од европски познатног женског бенда „Луминајз“ стиже снажна поп-рок химна оличена у наслову "Innocent".

Позната женска група „Луминајз“, коју чине девојке из Хрватске, са адресом у Холандији, последњих неколико година, снажно, храбро и, заправо, луминизирајуће настављају да представљају свој ауторски рад.

У њиховој поп-рок химни Innocent ништа није „невино“, а песма одише снажном поруком са којом ће се већина тихо сложити, док ће само неколицина бити довољно храбра да призна грешке наглас.

Овом песмом преиспитује се морална перцепција људског понашања: ствари нису црно-беле, нико није невин, па бисмо морали да будемо и довољно снажни да прихватимо своју мрачну страну – а управо то су „Луминајз“ храбро учиниле.

Препознатљив Марселин вокал јасно поручује како нико не живи попут невиног анђела и да нас управо грешке чине људима. Када је оваква порука додатно обавијена енергичном мелодијом, резултат је снажна песма Innocent.

Сингл Innocent продукцијски потписује Том Мартин, британски продуцент и текстописац који тренутно живи у Холандији, где и „Луминајз“ живе и граде музичку каријеру последњих пет година. Том Мартин је препознатљиво име у продуцентским круговима, а до сада је остварио сарадњу са именима као што су Дејвид Гета, Тијесто и Мартин Гарикс.

број коментара 0 Пошаљи коментар