„Вајтснејк“ на стадиону Ташмајдан 27. јуна

Један од највећих и најпопуларнијих бендова на нашим просторима, легендарни „Вајтснејк“, наступиће 27.јуна на стадиону Ташмајдан у оквиру светске "Flesh & Blood" турнеје.

Група „Вајтснејк“ прославља 40 година успешне каријере, а Србија им је увек била једна од омиљених дестинација и саставни део турнеје.

„Изузетно сам почаствован и захвалан што четири декаде, заједно са милионима обожавалаца широм света, славимо љубав, добру музику и позитивну енергију! Хвала вам што сте заједно са нама у овој фасцинантној мисији“, наглашава чувени певач Дејвид Кавердејл.

„Вајтснејк“ ће на Ташмајдану, поред легендарних хитова Here I Go Again, Is This Love, Fool For Your Loving i Ain't No Love In The Heart Of The City, извести и нумере са новог албума. Flesh & Blood - Shut Up And Kiss Me, Trouble Is Your Middle Name и Hey You, You Make Me Rock.

С обзиром да град Зајечар није могао да обезбеди адекватне услове за наступ групе „Вајтснејк“ на Гитаријади, промотер је донео одлуку да премести концерт на стадион Ташмајдан у Београду, где је „Вајтснејк“ одржао свој први српски концерт 2006. године.

Улазнице за концерт можете набавити на свим продајним местима Tickets.rs, као и онлајн по следећим категоријама: фан пит: 3.500 динара, партер: 2.500 динара и трибине: 2.500 динара.

број коментара 0 Пошаљи коментар