Марко Луис загрева Таш пред "Thievery Corporation"

Све популарнији Балкан-соул аутор Марко Луис наступиће 26. јуна пре врхунске светске музичке атракције "Thievery Corporation" на њиховом концерту на стадиону Ташмајдан у Београду.

„Ово лето је пуно предивних изненађења, а једно од њих је и концерт 'Thievery Corporation'. За мене је још веће изненађење да ћу имати привилегију да са бендом загрејем публику пред концерт, и то све, на култном Ташу. Задовољство је, моје“, поручује Марко Луис.

После успешних албума Shine On Me (2015) и Бескрај (2017), на којима је сарађивао са врхунским уметницима, из разних крајева света, Марко Луис је у октобру 2018. године објавио Еуридику.

Са новог албума издвојили су се насловна Еуридика, Свемир и Имао сам ружне сне, као и дуети Сањао сам са Божом Врећом, Иди са младом и оригиналном екипом „Хелем Нејсе“ из Сарајева, док је Свет је твој снимио са својом сестром Мајом.

На стадиону Ташмајдан 26. јуна Београђане очекује, како најављује организатор „Лонг плеј“, спектакл многољудне поставе бенда "Thievery Corporation", чији је оснивач, продуцентски и ауторски дуо Роб Гарза и Ерик Хилтон, заслужан за настанак читавог поджанра електронске музике оплемењене употребом регеа, даба, хип-хопа, даунтемпа, индијског трип-хопа и боса нове, што се чује у песмама The Richest Man In Babylon, Sweet Tides, Lebanese Blonde, Until the Morning, Letter To the Editor.

Улазница за концерт "Thievery Corporation" кошта 2.500 динара преко „Тикетс“.

број коментара 0 Пошаљи коментар