Милена и Гага, образ уз образ са „Ван Гогом“

Група „Ван Гог“ снимила је спот за песму „Готово је све“ са њиховог најновијег студијског албума „Море без обала“. Кроз енергију покрета, у споту се спојила прошлост и садашњост.

„Време је за ментални детокс и неки нови старт. Управо спот којим смо екранизовали песму Готово је све, од миља каже – назад у будућност. Изгледа да је то време које смо екранизовали и које смо позвали у помоћ да нам дође данас“, рекао је, гостујући у Београдској хроници Звонимир Ђукић.

Фронтмен „Ван Гога“ додао је да се захваљује Архиву РТС-а и господину Здравку Шотри, који је допустио да, како каже, ванвременску серију Образ уз образ, група „Ван Гог“ споји са садашњим тренутком.

Чаролија Милене Дравић и Драгана Николића и сензибилтет њихових покрета кроз игру, уклопили су се у ритам музике и игру данашње публике, па је, како Звонимир наводи, јасно да је тај „додир образа“ био испред свог времена.

Говорећи о младим људима данас, Ђуле каже да је „новац умешао прсте кроз медије“ у покрет који се зове, како каже, на жалост – ретардизација: „То је вређање интелигенције младом човеку и негде, ниподаштавање потенцијала младог човека“, каже Ђуле и додаје: „Млад човек је током сазревања можда мало несигуран и бојажљив али доћи ће и време када ће се и чути њихов хук и њихов глас“.

Нумера Готово је све само је једна на албуму Море без обала који ће се промовисати 25. јуна. Наредних дана, група „Ван Гог“ има наступе и гостовања у Тузли, Нишу, Бањалуци, Београду.

број коментара 0 Пошаљи коментар