„Двестадвојка“ обећава слављенички спектакл у Арени

„Радио Београд 202“ великим бесплатним концертом обележиће свој 50. рођендан 26. јуна од 20 часова у Штарк арени. „Двестадвојка“ обећава прави спектакл!

Рођендан Радија 202 је заправо у четвртак, али је, како каже главна и одговорна уредница Милица Кубуровић, стицајем околности термин слављеничког концерта је дан раније.

„Концертом славимо пола века Двестадвојке и судећи по списку бендова који ће свирати можемо бланко да кажемо да ће бити спектакл“, наводи Кубуровићева.

Према њеним речима, када се на листи извођача налазе „Бајага и Инструктори“, „Ју група“, „Ван Гог“, Нено Белан и „Фјуменси“, Дејан Цукић и „Спори ритам бенд“, „Неверне бебе“, „Артан Лили“, „Земља грува“ онда је спектакл загарантован.

Можда делује чудно, али Радио Београд 202 је са 50 година најмлађи члан породице Радио Београда. Програм се емитује од 27. јуна 1969. Да ли сте још шампиони региона у директној комуникацији са слушаоцима 24 часа?

Двестадвојка у континуитету форсира најбоље и најквалитетније рок и поп извођаче кроз свој програм и концерте у чувеном студију шест Радио Београда“, истакла је Кубуровићева.

Уредница Радио Београда 202 поручила је и да ће концерт почети тачно у 20 часова, тако да сви који су успели да дођу до карата треба да дођу и мало раније.

Иако улаз јесте бесплатан, улазнице су неопходне и могу се преузети на портирници Радио Београда, билетарници Штарк арене и на продајним местима „Тикет вижона“.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 25. јун 2019, 11:00) - anonymous [нерегистровани]

Najbolja stanica

Slusam vec dugo 202 ali je malo teze sa RTS Planetom (u dijaspori) bilo je prakticnije sa Tune in aplikacijom, ekran nije morao da stoji upaljen da bi se slusalo bez prekidanja a i prenos bi se automatski prekidao i potom nastavljao ako bi doslo do poziva na telefonu.. nadam se da ce popraviti to.
A inace Srecan rodjendan 202!

(понедељак, 24. јун 2019, 15:08) - anonymous [нерегистровани]

Komentar

U odnosu na ostale stanice dvesta dvojka jeste najbolja ali meni mnogo nedostaju Omniologija i Rokenroler.