„Тивери корпорејшен“ сутра на Ташу

Бенд „Тивери корпорејшен“ наступиће сутра на стадиону Ташмајдан у Београду.

„Београђани могу да очекују наш врло енергичан наступ. Знате, понекад људи мисле да ће 'Тивери' бити више неко чилаут искуство, али кад дођу на наш наступ стварно се изненаде, јер се крећемо кроз доста музичких жанрова и енергетски ниво је прилично јак. Покрећемо људе“, каже Роб Гарза.

„Тивери корпорејшен“ (Thievery Corporation) су основали пре 25 година у САД продуцентски и ауторски дуо Роб Гарза и Ерик Хилтон, који су постали заслужни за настанак читавог поджанра електронске музике оплемењене употребом регеа, даба, хип-хопа, даунтемпа, индијског трип-хопа и босанове, што се чује у песмама The Richest Man In Babylon, Sweet Tides, Lebanese Blonde, Until the Morning, Letter To the Editor...

„Најбољи начин за који смо чули да нас описују јесте тај да смо ми мултижанровска музика. А посебно волимо то што уживо спајамо људе различитих култура и доби“, истиче Гарза.

„Тивери корпорејшен“ 26. јуна на Ташу биће први велики концерт у Србији на коме ће публика моћи да конзумира пића искључиво из трајних пластичних чаша, брендираних визуалом и именом бенда.

Чаше се добијају уз кауцију на шанковима и након употребе могу се задржати или вратити, уз поврат новца.

У договору с менаџментом „Тивери корпорејшен“, промотерска кућа „Лонг плеј“ одлучила се за трајне пластичне чаше и на концерту 26. јуна на Ташу, пошто се такав корак показао као еколошки изузетно успешан на „Данима Дарка Рундека“ и „Арсенал фесту 09“ у Крагујевцу.

Пре „Тивери корпорејшен“ наступиће Балкан-соул музичар Марко Луис. Карте за партер и трибине по цени од 2.500 динара биће у продаји на улазу у стадион, поред редовне продаје преко сервиса „Тикетс“.

број коментара 0 Пошаљи коментар