Здравко Чолић 29. новембра у београдској Штарк арени

Легенда поп музике и једна од највећих певачких звезда Балкана Здравко Чолић најављује спектакуларни концерт 29. новембра у београдској Штарк арени.

Велику новобеоградску концертну салу управо је 2005. године отворио миљеник публике од Вардара па до Триглава, али и обожавалаца широм Европе и света и то са два распродата концерта.

Популарни Чола враћа се пети пут на исто место да са једнаким жаром освоји срца београдске публике. Здравко Чолић ће у Арени наставити успешну турнеју Оно мало среће, названу по истоименом, 15. студијском албуму.

Звезда поп сцене приредиће као и увек до сада величанствено вече за памћење. Са огромном енергијом која га покреће деценијама уназад изаћи ће пред публику и отпевати највеће хитове из своје богате каријере уз које су одрастале генерације.

Још једном ће показати зашто је миљеник публике већ више од 50 година. Певач који је владао југословенском сценом одржао је концерте на свим највећим концертним местима.

Само у последње две деценије направио је низ концерата у Београду о којима се и дан-данас прича. После два незаборавна спектакла на Маракани (2001. и 2007), феноменалног концерта на Ушћу (2011) и четири распродате Арене (2005. и 2014) поново наступа у највећој београдској хали.

Након пет година нестрпљивог ишчекивања Чола је поново у Арени где ће отпевати своје највеће хитове од првог Синоћ ниси била ту, снимљеног давне 1972. године, преко Ти си ми у крви, Продужи даље, Ружице моја Рушка, Ти живиш у облацима мала до хитова Тебе чувам за крај и Ничег није било између нас са актуелног албума Оно мало среће.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 03. окт 2019, 19:27) - Snjezana [нерегистровани]

Jedan Jedini

Da si nam ziv i zdrav !!!!!!!!!!!!!!ZDRAVKO

(петак, 20. сеп 2019, 12:50) - anonymous [нерегистровани]

Zdravko Colic je Car, pa da nije posle 1990 godine snimio niti jednu - jedinu pesmu, a.......

….....mi Srbi, ne umemo da se radujemo, sto takva velicina potice iz nasega - naroda! On, nije samo nas, on je - svetski!!! Zelim mu svako - dobro!