Руска новинарка после панела у Давосу: Сад морам да видим Србију

Сад морам да видим Србију, написала је на свом „Твитер“ налогу Тина Канделаки, једна од учесница панела о медијима у Давосу, преносећи неке од утисака о сусрету са председником Србије Александром Вучићем, такође учесником тог разговора.

Тина Канделаки, новинарка руског ТВ Матћ, која на Твитеру и Инстаграму, по сопственим речима, има по два милиона пратилаца, написала је, између осталог, да се Вучић „облачи са стилом“, што му је, каже, пренела.

„Упутила сам Вучићу комплимент, да има стила у облачењу, а он ми је одговорио – Знате шта сам недавно приметио? Да су Руси постали озбиљнији, да изражајније говоре о својим политичарима, а да су новинари праве звезде на свим друштвеним мрежама“, написала је руска новинарка.

Поставила је и кратак видео на којем председник Србије говори на руском, а затим и на енглеском језику.

Каже и да је Вучић „одрадио“ праву промоцију Москве и градоначелника Собјањина, јер је све убедио да обавезно морају да виде тај град и пробају традиционална јела, као што су хачапури, што је, иначе, тесто са надевом од меса које се прави у Грузији, одакле Канделаки потиче.

„А, то је само део онога што је Вучић рекао о Русији“ додала је Канделаки.

Навела је да је са председником Србије и модератором сесије, директором Ројтерса Стивеном Адлером, ћаскала пред почетак панела о друштвеним мрежама, а како кажу, сви је с правом „тролују“ да је једина права звезда у Давосу с обзиром на број пратилаца.

Шаљиво је приметила да је њен улазак на панел био „изузетан“, јер је на путу до свог места изгубила ципелу, а да јој се у тој ситуацији нашао управо Вучић, који је, стицајем околности, био иза ње.

„Сад морам да идем у Србију, тим пре што тамо нисам никад била“, закључила је Канделаки и поделила са пратиоцима на Твитеру.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(четвртак, 24. јан 2019, 19:48) - Sara [нерегистровани]

Руска новинарка после панела у Давосу: Сад морам да видим Србију

Gospodjice lepa ako vas vidi Dacic hmmm

(среда, 23. јан 2019, 19:42) - anonymous [нерегистровани]

Тина је у Русији веома цењена новинарка, водитељка и генерални је продуцент...

...врло гледаног државног спортског ТВ-канала «Матч ТВ», дакле много више од новинара... Поздрав из братске РФ!

(среда, 23. јан 2019, 19:03) - anonymous [нерегистровани]

Слободно дођи

Дођи и напиши нешто лепо о братској Србији.