Глумац Болдвин прихватио да оде на час сузбијања беса

Популарни амерички глумац Алек Болдвин прихватио је да присуствује предавању о обуздавању беса, како би решио случај кривичног прекршаја настао услед расправе око паркинг места.

Алек Болдвин је оптужен за насиље, након што је 2. новембра прошле године испред своје куће у Њујорку, током свађе ударио у лице другог возача.

АП преноси да се Болдвин изјаснио као крив, а да ће његов случај бити затворен након што успешно заврши једнодневно предавање о сузбијању беса.

Тужилаштво је понудило тај компромис након што је прегледао снимке са надзорних камера, извештаје лекара и обавило разговор са жртвом и сведоцима, рекао је један званичник тужилаштва и додао да 60-годишњи Болдвин нема криминални досије.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(субота, 26. јан 2019, 21:57) - anonymous [нерегистровани]

nešto između

@Levak; nemoj da lupaš ko otvoren prozor.U Americi dežurni krivci su Rusi u Srbiji dežurni krivci su Ameri.

(среда, 23. јан 2019, 21:39) - N.M. [нерегистровани]

Levak

...on je poznat kao levo orjentisan i za to u ovome ostrom "desnom" svetu dobija packe kad god mogu da ga uhvate u "zlodelu". Za fizicki napad ovde se to mnogo vise kaznjava nego sa nekoliko sati predavanja, da je tuzilac imao neke vredne dokaza. A onda kad nemaju, natovare mu "rehab", stara fora za nije kriv alli....