„Дејли телеграф“ се извињава и плаћа одштету Меланији

Британски лист „Дејли телеграф“ се „безрезервно“ извинио првој дами САД Меланији Трамп и пристао да јој исплати велику одштету због чланка који је објавио прошле недеље.

Лист је саопштио да је текст, под именом Мистерија Меланије, објављен у издању прошле суботе садржавао лажне тврдње, између осталог и да је манекенска каријера Меланије Трамп била под знаком питања пре него што је упознала садашњег мужа, као и да је плакала током изборне вечери пре две године.

Дејли Телеграф је признао да такве наводе није требало објавити, али и прихватио да плати све судске трошкове Меланије Трамп.

У данашњем извињењу, лист је прихватио да је прва дама САД била „успешна професионална манекенка пре него што је упознала садашњег супруга и да је сама проналазила послове без његове помоћи“.

Осим тога, у чланку се погрешно тврдило и да су се Меланијини родитељи и сестра преселили у Њујорк 2005. године и живели у зградама у поседу Доналда Трампа.

У тексту се још наводило и да је Меланија Трамп напустила студије за дизајн и архитектуру зато што није могла да положи испите, а не зато што је желела да се посвети каријери професионалне манекенке.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 27. јан 2019, 01:28) - anonymous [нерегистровани]

Re: Ne razumem?

"Dali su navodi u tekstu bili lazni ili nisu smeli da ih objave?Koja brzina u izricznju presude za novine?i gde ce te pare da zavrse? Jedno pravo ,sporo,za obicne ljude ,a drugo za VIPovce!!!"

Warum? Darum.
Ma ne se zveri Miro. Takoj je toj. Sve je takoj. Za kakvog se djavola coveci tumaraju da dojdu do pogolemi budjevar.

(субота, 26. јан 2019, 19:44) - mirjana [нерегистровани]

ne razumem?

Dali su navodi u tekstu bili lazni ili nisu smeli da ih objave?Koja brzina u izricznju presude za novine?i gde ce te pare da zavrse? Jedno pravo ,sporo,za obicne ljude ,a drugo za VIPovce!!!