Хејли Болдвин брак са Џастином Бибером још делује „застрашујуће“

Манекенка Хејли Болдвин, која се у септембру прошле године, на приватној церемонији у Њујорку, удала за Џастина Бибера, сада је признала да јој брак и заједнички живот још делују застрашујуће.

Иако се позната 22-годишња манекенка удала за две године старијег певача готово десет година пошто их је њен отац, познати глумац, Стивен Болдвин, упознао, она признаје да се још не осећа пријатно у браку.

На представљању новог броја америчког издања часописа Вог, млади пар се појавио добро расположен, али је Хејли ипак открила новинарима да јој је привикавање на брачни живот био велики изазов.

„У исто време ради се о особи у коју сам заљубљена толико година. Џастин је мој најбољи пријатељ и заувек ћемо заједно живети. Овоме нема краја“, додала је Хејли.

Признала је и да пре удаје за Џастина нија размишљала о „заувек заједно“ аспекту брака, и истакла да јој је то прва озбиљна веза и да је било какав заједнички живот новост у њеном животу, пренео је портал Кликс.

„Увек сам била независна и веома ми је занимљиво да се навикавам на заједнички живот. То је нешто потпуно другачије. Када сте сами мислите само о себи, а у озбиљној вези морате да бринете и о другој особи. Због тога сам толико уплашена“, појаснила је Хејли.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 17. феб 2019, 20:41) - anonymous [нерегистровани]

Kakav clanak!

Vise ovako interesantnih i poucnih stvari!