Вучић на филмском сету са Џонијем Депом

Амерички глумац Џони Деп снима у Београду филм „Минимата“, а на сету је током снимања филмску екипу посетио председник Србије Александар Вучић.

Вучић се захвалио Џонију Депу што је веровао у Србију и дошао да снима филм у нашој земљи.

„Србија је постала балкански Холивуд, захваљујући Уредби о подстицајима за стране филмске продуценте, која се примењује већ четири године. Бројне филмске екипе долазе у нашу земљу, задовољне условима, нивоом професионализма филмских радника и подршком државе“, навео је Вучић на Инстаграму.

Деп у остварењу Минимата глуми Јуџина Смита, легендарног америчког фотографа, који је разоткрио тровање живом становника јапанског града Минамата проузроковано испуштањем тешких метала из хемијске фабрике компаније „Чисо“.

Јуџин Смит један је од најзначајнијих фотографа у историји, познат по изузетним фото-есејима, који су обухватали бројне теме, од Другог светског рата, изванредним напорима клинике доктора Швајцера у Габону, преко серијала фотографија о Питсбургу до разоткривања трагедије која је задесила јапански град Минамату.

број коментара 12 Пошаљи коментар
(субота, 02. мар 2019, 11:43) - Vuk [нерегистровани]

Film

Velika je čast što neko kao što je Džoni Dep snimi deo svog filma u Srbiji! Mnogi bi voleli da su na mestu našeg predsednika i da su imali tu čast da ga upoznaju!

(субота, 02. мар 2019, 03:04) - Zika [нерегистровани]

Dep

Velika cast za Srbiju i njene građane sto imamo prilike da se snima jedan ovakav film sa izuzetnim glumcem. Promocija kulture i same države.

(петак, 01. мар 2019, 21:28) - dragan 55 [нерегистровани]

Hvala producentu sto se odlucio za nasu zemlju

Dobro za budzet nase napacene zemlje. Svaki dinar je dobrodosao.

(петак, 01. мар 2019, 21:00) - anonymous [нерегистровани]

Glumac

Ko je ovde pirat sa Kariba?! Ne mogu da ga prepoznam.

(петак, 01. мар 2019, 19:43) - anonymous [нерегистровани]

@Narod je hrabro

Da, narod je hrabro kapitulirao.

(петак, 01. мар 2019, 19:42) - Olivera [нерегистровани]

Komentar

Lepa vest, za lepe stvari. Svakako, da odabir Srbije za snimanje filma i boravak poznatog glumca Džonija Depa, pozitvno utuče na sliku Srbije u svetu. Treba nam još više, ovako dobrih primera saradnje sa poznatim glumcima.

(петак, 01. мар 2019, 18:53) - Goca [нерегистровани]

xxxx

Po prvi put zavidim predsedniku

(петак, 01. мар 2019, 18:27) - Canadian [нерегистровани]

Hollywood

Ta koka kola i holivud i dzoni dep ce ostaviti novac u nas zemlji od kojeg ce mnogi dobiti plate a drzava porez od koga ce praviti puteve i bolnice.

(петак, 01. мар 2019, 17:18) - anonymous [нерегистровани]

Neverovatna slicnost

On meni ovde lici na Jakija ( Joakima ) Gregova, poznatog vajara sa Hvara.

(петак, 01. мар 2019, 15:58) - anonymous [нерегистровани]

Ne lupaj

Sta pricas druze... Nikad narod nije bio uz koka kolu i americke gluposti... To su price botova... Dokle vise glupe izjave...