Тања Бошковић и мимозе у Херцег Новом

Глумица Тања Бошковић отворила је Педесети празник мимозе у Херцег Новом, који је назвала градом цвећа и загрљаја. Тања је и почасна грађанка тог приморског града.

Не постоји ништа лепше него када је цвет симбол града. „Дивно је што грађани Херцег Новог, па и ја, негујемо цвеће, што дочекујемо с љубављу наше госте, кад год дошли добро сте дошли, ви који негујете цвеће, који волите цвеће и који овај град чините градом цвећа“, рекла је глумица Тања Бошковић.

Почасна грађанка Херцег Новог напоменула је да град процвета док су планине још под снегом и захвалила свим капетанима који су доносили божанствено цвеће својим супругама, које су то цвеће неговале.

На изложби је велики број различитих врста цвећа, украсног биља, садница јужног воћа, као и биљка месождерка, минијатурне цветне бресквице, нове врсте орхидеја, истакла је организаторка Јованка Матковић.

Поред цвећара, на изложби су представљени и учесници недавног Сајма сувенира и еко-хране. 

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 03. мар 2019, 12:15) - Tanja [нерегистровани]

Mimoza

Nije otvorila 50.praznik mimoze, jer on traje od prve subote februara, već je otvorila izložbu cveća na 50.prazniku mimoze, koja se dešava ovog vikenda.

(петак, 01. мар 2019, 18:34) - anonymous [нерегистровани]

Херцег Нови град скалина и мимозе!

Био сам на првом Балу мимоза у хотелу "Плажа" тада као млад становник тог дивног градића.
Поздрав свим Новљанима и Новљанкама - Ееее, еее!