Рација у Гангнаму, певач Сеунгри под истрагом

Јужнокорејска полиција извршила je рацију у ноћном клубу у Гангнаму, отменој четврти Сеула, познатој по чувеној песми „Гангнам стајл“. Акција је изведена у склопу полицијске истраге о Сеунгри, члану популарног дечачког бенда „Биг бeнг“.

Сеулска полиција ангажовала је 20 истражитеља да прикупе доказе због сумње да је Сеунгри користио разне ноћне клубове као места за лобирање.

Сумња се да је чак покушавао да подводи жене странцима, да би их мотивисао да инвестирају у његове послове, преноси корејска агенција Јонхап.

Полиција је недавно покренула истрагу о том случају, пошто су локални медији прошлог месеца објавили поруке са друштвених мрежа, које су подстакле сумњу да је 29-годишњи певач покушао да купи секс услуге за потенцијалне стране инвеститоре.

Део Сеула у којем се клуб где је рација извршена налази, светској јавности постао је познат 2012. године када је музичар Сај објавио песму Гангнам стајл.

Спот за песму ускоро је постао први видео на Јутјубу са више од милијарду прегледа. И сада се налази на шестом месту најгледанијих видеа свих времена на Јутјубу, са више од три милијарде прегледа.

број коментара 0 Пошаљи коментар