Кад најбогатији Индијац жени сина

Четврти на листи најбогатијих у свету, Мукеш Амбани, председник највеће индијске компаније "Reliance Industries" приредио је у суботу свадбу своме сину Акашу на којој су се окупиле најзначајније личности пословне, политичке и филмске елите.

Венчање Акаша Амбанија и Шлока Мехте, ћерке идијског трговца драгуљима, одржано је у новоизграђеном конгресном центру корпорације Амбани, у комплексу „Бандра Курла“.

Венчању је присуствовао и извршни директор „Гугла“, Сундар Пичаи, директори Банке Америке, „Самсунга“ и „Џej-Пи Моргана“, као и бивши британски премијер Тони Блер. Поред њих, гости на венчању су биле и највеће боливудске звезде и познати спортисти.

Након раскошне свечаности венчања Мукеш и Нита Амбани су приредили велико славље за свог сина Акаша и снаху Шлоку Мехту.

Уочи званичне церемоније, Мукеш Амбани и његова супруга Нита Амбани започели су недељни програм поклањања хране Ана Сева у свим сиротиштима и домовима за старе у Мумбају. Заједно са породицом Мехта послужили су храну за око 2.000 деце.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 12. мар 2019, 11:36) - Ne anoniman. [нерегистровани]

4 Najbogatiji na svetu?

4 Najbogatiji na svetu iz jedne od među najsiromašnijih zemalja na svetu, sramota.

Sramota ne samo za Indiju nego i sve ostale zemlje gde oni bogati misle da su to bogatstvo ‘zaradili’ i van toga što 70% ljudi rade od jutra do mraka i nemogu da pokriju ‘osnove’ u tim zemljama (kao i u Srbiji).

(понедељак, 11. мар 2019, 17:22) - Canadian [нерегистровани]

Bas sam se lepo nasmejao

Podelili su hranu sirotistima i domovima za stare a s druge strane izrabljuju silnu radnu snagu u njihovim kompanijama, koja jedva moze da prezivi od svog rada.