Сарајево, глумац озбиљно повређен током представе

Емир Хаџихафизбеговић повређен је током премијерног извођења комада Абдулаха Сидрана „Сјећаш ли се Доли Бел“ у Камерном театру 55 у Сарајеву. Глумац је због озбиљне телесне повреде након представе морао хитно да буде примљен у болницу.

Због озбиљности повреде и потребног периода опоравка, отказано је првих пет реприза представе, саопштио је сарајевски театар.

„Отказане представе одиграће се у априлу, о чему ће јавност бити благовремено обавештена“, наводи се у саопштењу позоришта.

Представа Сјећаш ли се Доли Бел у режији српског редитеља Кокана Младеновића изазвала је велико интересовање у Сарајеву, преноси ТВ Н1 БиХ.

Емир Хаџихафизбеговић у разговору за портал Кликс после изласка из болнице каже да се осећа добро и очекује повратак на сцену за две недеље.

„Добро сам, хвала Богу. Мени је пукао мишић на лијевој нози у пола представе и имао сам двије могућности - или да прекинем представу или да наставим са необјашњивом енергијом, коју имају само глумци ради тог адреналина који не шаље информацију бола до мозга као у неким другим занимањима“, наглашава глумац.

У току представе стигла је екипа Хитне помоћи која му је на паузи дала инјекције како би наставио с играњем. Ипак, Хаџихафизбеговић инсистира да његова повреда не треба да буде ударна вест, већ да то треба да буде премијера комада Сјећаш ли се Доли Бел.

Представе заказане за 26. и 27. март нису отказане јер Емир верује да ће до тада бити здрав. Пуштен је из болнице и мирује код куће. Додаје да је примио пуно позива од пријатеља и колега из Хрватске и Србије.  

број коментара 2 Пошаљи коментар
(субота, 16. мар 2019, 22:56) - anonymous [нерегистровани]

Dajte molim vas

Nemojte lupati bolje je nemojte pisati komentare koji sadrze ovakve bljuvotine , gospodinu zelim brzi oporavak .

(субота, 16. мар 2019, 20:15) - Aurelio [нерегистровани]

gindequsterqan

Koga briga što je njemu puko mišić i ko uopšte ide na takve predstave, koga briga. Što bi reko Šojić ... Ćaaaaooo !