Жан Пол Готје: Мадона на „Евросонгу“ као футуристичка Јованка Орлеанка

Музичка звезда Мадона наступила је у ревијалном делу финала избора за „Песму Евровизије“ у креацији једног од најпознатијих светских дизајнера Жан Пола Готјеа, који је Мадону, како сам каже, замислио као футуристичку Јованку Орлеанку.

„Фантастично је обући Мадону, посебно за 'Евросонг'“, рекао је за Ројтерс, креатор Готје који  је присуствовао финалној вечери избора за најбољу песму Европе у Тел Авиву.

Модни дизајнер истакао је да му је инспирација била његова земљакиња Јованка Орлеанка зато што је она као победница – ратница, рецимо.

„Пре 20-30 година Мадона није знала шта је 'Песма Евровизије', а сада пева“, објаснио је Готје који сарађује са Мадоном већ деценијама.

број коментара 9 Пошаљи коментар
(уторак, 21. мај 2019, 13:55) - Aotearoa [нерегистровани]

Svako ko ima i malo moralne odgovornosti,

svakako bi se izvinio publici, kao i auditorijumu sirom sveta zbog svog loseg pevanja, svoj honorar dao u humanitarne svrhe ! Ali ocigledno nije tako u ovom slucaju !?

(недеља, 19. мај 2019, 17:09) - anonymous [нерегистровани]

Zan i optimizam

Izgleda da je Zan jedini na planeti koji je gledao Eurosong, a da je zadovoljan nastupom Madone koji je uzgred kostao milion eura, jer su joj toliko platili za nastup.

(недеља, 19. мај 2019, 16:28) - Marić [нерегистровани]

Madonna

Očaj živi.

(недеља, 19. мај 2019, 15:13) - anonymous [нерегистровани]

Скрнављење

А да ли је ико приметио како Мадона (само име је пародија на Богородицу) скрнави хришћанску веру, певајући на фалш на сцени у облику цркве стихове који су делимично богослужбени текстови, а којима се изврће значење и уклапају се у причу о еротској вези девојке и Исуса? То ми је било тужно, а сви узвикују: Amazing, amazing! Руга се хришћанима у лице и вређа их.

(недеља, 19. мај 2019, 12:59) - Милан [нерегистровани]

....

Поред тога што је била фантастично обучена,Мадона је фантастично и фалширала...Али док је год буду позивали она ће фантастично фалширати и фантастично зарађивати милионе...

(недеља, 19. мај 2019, 11:29) - anonymous [нерегистровани]

Odgovor na: Madona - falš tonovi

Govore komentatori na You Tube - svi do jednog su sablažneni njenim falširanjem. Ali me čudi da niko ne pominje satanističku scenografiju prve pesme. Valjda je to u Americi postalo normalno.

(недеља, 19. мај 2019, 10:47) - Modest Petrovič Musorgski [нерегистровани]

Falš

U prvoj pjesmi je ubila falširanjem, ako je neko primjetio

(недеља, 19. мај 2019, 10:41) - anonymous [нерегистровани]

Не знам како је певала Јованка Орлеанка, али Мадона је била Очајна

Оваква песма и овакав наступ не приличи ни осредњем аматерском нивоу. Мадона је потонула под тежином свог хонорара. Ако је тачно то што се наводи да он износи између 1 500 000 и 2 000 000 долара.

(недеља, 19. мај 2019, 10:15) - anonymous [нерегистровани]

Madona - falš tonovi

Jako loša izvedba što se tiče pevanja sa puno falš tonova.Niko o tome ne govori jer ona je Madona i njoj je dozvoljeno sve.