Трамп: Моја посета је најзабавнија ствар за краљицу од 1994. године

Амерички председник Доналд Трамп рекао је да је његова посета енглеској краљици Елизабети Другој, најзабавнија ствар за њу у последњих 25 година.

Од 1994. године, краљица Елизабета је обележила „златни“ и „дијамантски“ јубилеј, посетила разне континенте, славила венчања својих унука и рођења бројних праунука те се срела с бројним лидерима. 

Али, према председнику Трампу, њено величанство се никада није забавило као за време његове посете прошле недеље, пише британски Мирор.

„Имамо одличан однос, смејали смо се и забављали. Њени људи кажу да се није толико забавила за 25 година. Тада сам био критикован због тога што су рекли да се превише забављамо“, изјавио је Трамп за емисију "Фокс енд френдс", Фокс њуза у телефонском интервјуу. 

Председник Америке је уживао у посети краљици са својом породицом.

Доналд Трамп и прва дама САД, били су прошле седмице гости деведесеттрогодишње краљице а део посете била је и вечера у Бакингемској палати.

број коментара 9 Пошаљи коментар
(недеља, 16. јун 2019, 16:50) - anonymous [нерегистровани]

...

God save the Trump

(недеља, 16. јун 2019, 14:12) - anonymous [нерегистровани]

Funkcija

Funkcija predsjednika u SAD i jeste da zabavlja svijet. Svejedno ga niko ne pita ništa. Kad ne može narediti da kongres prihvati odluku o gradnju zida za 4 god mandata onda znaj koliko je sati. Zamislite u Kini, Japanu, Njemačkoj ili Rusiji da li bi to tako prošlo.

(недеља, 16. јун 2019, 12:59) - Trapavski: [нерегистровани]

Serbia?!

Aaaa,Bratislava!

(недеља, 16. јун 2019, 12:22) - anonymous [нерегистровани]

mandat

Kad zavrsi mandat krajem sledece godine, taman da dodje kod nas u Srbiju i vodi neki rijaliti.

(недеља, 16. јун 2019, 12:13) - anonymous [нерегистровани]

Vjerujem Trampu

Ipak je Tramp ''soumen''', biznismen, a voli i vrelu slavensku krv. Dakle zabava zagarantovana, za razliku od hladnih Engleza i prvenstveno hladne kraljevske krvi. Uostalom on je samo rekao ono sto su mu oni sami rekli, samo sto to nije popularno da vas Tramp na bilo koji nacin zabavi, pa engleski mediji nisu ni prenijeli.

(недеља, 16. јун 2019, 10:33) - anonymous [нерегистровани]

Забава

Можда само хоће да каже да краљица не гледа комедије, забавне емисије, циркусе и да се сада коначно забавила новим комеНдијашем?

(недеља, 16. јун 2019, 10:06) - m [нерегистровани]

bas

je ''skroman'' ovaj gospodin,o sebi ''sve najlepse''.Zabavljao i Kraljicu i sve oko sebe,a najvise izgleda sebe,smeje se do suza.Bas lepo od njega.Ne vidim Njeno Velicanstvo da se nesto zabavlja,bice da ne razume ''americki humor''

(недеља, 16. јун 2019, 09:43) - Orion [нерегистровани]

Cirkus

Njeno Veličanstvo Kraljica je bila tužna sve do tog događaja jer nije imala dvorsku ludu.

(недеља, 16. јун 2019, 09:34) - anonymous [нерегистровани]

Tramp

Gospodine Tramp, gde god se Vi pojavite i ponešto kažete, zabava je zagarantovana. Možda biste mogli razmisliti o promeni zanimanja. Mnogo biste bili uspešniji kao komičar.