Јелисавета Орашанин Теодосић зна где ће Тео наставити каријеру?

„Па у Звезду, где ће!“, одговорила је Јелисавета Орашанин Теодосић на питање свог колеге Владе Алексића где ће њен супруг, прослављени кошаркаш Милош Теодосић, наставити каријеру.

Нокти навијача „Црвене звезде“ увелико су изгрицкани откад се прича о могућности преласка Милоша Теодосића у београдски клуб.

Упркос томе што је председник „Црвене звезде“ Небојша Човић рекао да клуб финансијски не може да се такмичи са богатијим светским клубовима, незванично је Теодосић добио милионску понуду.

Да сценарио да Тео обуче црвено-бели дрес није немогућ, наговестила је његова супруга Јелисавета Орашанин Теодосић током представе у Хотел 88.

„Нека наша глумица глумила по хотелима, серијама неким, дибидус каријера, није ни битно! Она мачка упознала тог кошаркаша, не знам ни како се зове, није ни битно. Забављала се са два, три месеца, па свадба, отишла са њим у Лос Анђелес... Шетала тамо мало кучиће по плажи. Онда затруднела, па се породила... Америчко држављанство! Жив нисам да сазнам где ће даље“, рекао је њен колега Влада Алексић.

Публика је одушевљено дочекала Јелисаветин одговор: „Па у Звезду, где ће!“

Иако се ради о представи и њеном потпуно импровизованом делу, навијачима „Црвене звезде“ остаје да се надају да ће се Јелисаветине речи обистинити.

број коментара 0 Пошаљи коментар