Може ли се рећи да Наоми Кембел има мизофобију

Као супермодел с каријером дужом од три деценије, Наоми Кембел је провела много времена у авиону. Зато су многе изненадили необични ритуали које практикује приликом сваког путовања, а које је приказала на свом званичном каналу.

Наоми Кембел, коју називају и „Црни пантер“, на свом званичном Јутјуб каналу "Being Naomi", приказала је шта све ради пошто заузме своје место у авиону. Приказани детаљи, по мишљењу многих верних пратилаца, прилично су бизарни.

„Волим да путујем. Рођени сам путник, што би рекла моја мајка. То је истина. Волим да летим авионом“, каже Наоми на почетку свог необичног видеа, који је насловила са „Дођи, лети са мном“.

Необични детаљи почињу када славна манекенка заузме седиште у пословној класи на лету „Катар ервејса“ из Нице за Доху и започне припреме за полетање.

У свиленом комплету, Наоми из своје „Луј Витон“ путне торбе извлачи пар рукавица за једнократну употребу и антибактеријске марамице.

„Очистите све што бисте могли додирнути“, саветује манекенка пре него што крене да брише сваки центиметар седишта, сигурносног појаса, сточића, екрана, даљинског управљача и прозора.

„Ово радим у сваком авиону пре полетања. Не занима ме шта људи мисле о мени. То је за моје здравље. Много путујем и не смем да се разболим. Убеђена сам да ми моја мала рутина у томе помаже“, објашњава Наоми.

На крају целе процедуре, манекенка ће ставити и заштитну маску на лице.

„Када авион крене да се спушта, људи почну да кашљу и кијају. Једноставно не могу то да поднесем“, закључује свој видео Наоми Кембел.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(среда, 17. јул 2019, 10:46) - anonymous [нерегистровани]

Primjadba na komentar

I ti k'o i ona nemas nista pametnije za promovisanje.

(уторак, 16. јул 2019, 23:08) - anonymous [нерегистровани]

Примедба на превод уреднику чланка

"Рођени сам путник (...)" није тачан превод. Наоми је рекла "I was born travelling." што значи "Ја сам путујући рођена."
"Рођени сам путник (...)" би отприлике гласило "I was born for travelling/I'm a born traveller".