Нико се није више забављао гледајући Вимблдон од Вудија Харелсона

Холивудски глумац Вуди Харелсон се одлично забављао на трибинама Вимблдона док су се Колумбијци Хуан Себастијан Кабал и Роберт Фара борили и изборили титулу у мушком дублу против Француза Николаса Махута и Едоуарда Рожер-Васелина.

Један корисник Твитера био је на трибинама током сјајног петочасовног меча и снимио Харелсона на трибинама како на посебан начин прати меч.

Прво је глумац током једне од пауза између гемова скокнуо да узме пиће, али када је покушао да се врати на трибину, обезбеђење му није дозволило јер је трајао гем. Помало разочаран, склизнуо је са једног степеника, наслонио се на зид и пијуцкао шампањац.

Таман када је пуштен је до свог седишта, а његов повратак се десио истовремено када су Французи изборили пети сет, па се чини као да читав стадион кличе Харелсону.

Ишчекујући пети сет, Харелсон је установио да му усне нису довољно влажне, па одлучио да уради нешто поводом тога.

А после тога је прилично озбиљно доживео тренутак када је једног од Француза лоптица погодила у међуножје.

Вимблдонска финала ове године су биле епске борбе, али је Вуди Харелсон свакако најзанимљивији гледалац са трибина, што су потврдили снимци које је погледало више од шест милиона људи.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(среда, 17. јул 2019, 06:32) - anonymous [нерегистровани]

Podrska

Podrska za prethodni komentar. Ovakve "vesti" ne treba davati na RTS-ov portal ili TV kanale, jer su besmislene i jer ih ima brdo po tabloidima I tabloidnim televizijama. Mislim da RTS ne treba da pravi kompromis radi sticanja publike tako sto ce se po sadrzaju priblizavati nekim medijima sumnjivog kvaliteta, vec tako sto ce se boriti da ima nesto smisleno i inteligentno (sto delom vec I cini).

(среда, 17. јул 2019, 01:12) - anonymous [нерегистровани]

Rugaju se čoveku, bravo, senzacija

Stoka

(уторак, 16. јул 2019, 18:09) - anonymous [нерегистровани]

Bez veze

Vrlo dosadna prica.