Празнична дарежљивост „Бранђелине"

Најславнији пар на свету, који медији од миља зову „Бранђелина", празничну дарежљивост демонстрирао је донацијом од 100.000 долара СОС дечјим селима.

Анђелина Џоли и Бред Пит поклонили су 100.000 долара америчким СОС дечјим селима, организацији за помоћ деци без родитељског старања, објавио је магазин „Пипл".

„Видели смо из прве рука какав сјајан посао обављају СОС дечја села која се старају о сирочади и напуштеној деци", наводи се у саопштењу глумице која је од своје шесторо деце, троје усвојила.

Хедер Пол, која је на челу америчког огранка СОС дечјих села, захвалил је славном пару на великодушности и подршци тој организацији.

„У време празника, многи од нас узимају здраво за готово то што су окружени члановима породице и њиховом љубављу. Већина деце без родитељског старања у животу лоше прође, што показује да морамо много више да се трудимо како бисмо им помогли", рекла је Хедер Пол.

Организација СОС дечја села, највећа у свету непрофитна организација која се стара искључиво о напуштеној или деци без родитеља, у САД има огранке у Илиноису и Флориди.

У свету, у 132 земље, постоји 500 таквих села.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 27. дец 2009, 13:43) - anonymous [нерегистровани]

obicno paradiranje

Na Zapadu najmanje nedostaje licemerja i paradiranja.Sve se bojim da ovaj par svaki dan i vidi svoje sestero dece.O njima se staraju sigurno nekoliko sluga,a o nekakvoj roditeljskoj ljubavi moze se govoriti,ali preko telefona.Zar neko normalan moze i da pomisli da na snimanje svojih filmova,koji nekada traju i mesecima cak i na drugim kontinentima vode i svoje sestero dece.Na Zapadu se i sad razvede svaki drugi brak,a o glumackim kada je rec taj procenat ide i do 100 %.Sta ce biti sa te sestero dece kada crkne "ljubav".Koju ce roditeljsku ljubav da imaju.Videce tatu i mamu preko telefona.Mozda oni budu izuzetak,ali cisto sumnjam.Kada naleti neka mladja vrca,ode Andjelka ad akta.Sto se tice donacija,one se odbijaju od poreza,tako da to bracni par nece prakticno ni osetiti.

(недеља, 27. дец 2009, 13:19) - anonymous [нерегистровани]

...

Svaka cast!!!