Марко Сасо: Супер вам је овај Београд!

Том Круз и Мерил Стрип воле да једу гриловану рибу са којом пију бело вино, рекао је „Танјугу“ познати италијански кувар Марко Сасо, а за Београд каже да је забавнији од Лос Анђелеса.

Марка Саса екипа Танјуга је затекла у кухињи ресторана „Енсо“ како припрема посебан мени за Београђане.

„Супер вам је овај Београд. Људи воле да се забављају, да излазе, да уживају у храни и пићу... Да се проводе на медитерански начин. Зато сам одлучио да им спремим дела од јагњетине, дивљег вепра, пасту, чиз кејк на њујоршки начин... У ових дан и по, колико сам ту, људи углавном наручују пасту, јер мисле италијански кувар па је паста одлична, али треба да пробају и ове друге специјалитете које спремам“, рекао је Сасо.

Познати италијански кувар, који је своју вештину брусио у Америци, каже да је Лос Анђелес много мање забаван град од Београда.

„У Лос Анђелесу се све врти око звезда. Има пуно правих филмских звезда, али и још више људи који покушавају да постану звезде. Сви су надмени. Има много претварања. Али Дејвид Боуви је био, рецимо, одличан тип. Забаван, једноставан, интересантан, животан. Збија шале на свој и туђ рачун“, навео је Сасо.

У ресторан у којем је радио долазили су Том Круз и Мерил Стрип, а кувао је и за Андреу Бочелија.

„Велике холивудске звезде су заправо изузетно једноставне муштерије. Воле лагану храну. Гриловану рибу, много салате, кувано поврће и веома скупа вина. Круз и Стрипова су обично јели рибу када су долазили у ресторан где сам био шеф кухиње. Бочели је Медитеранац и лако смо се споразумели око хране“, истакао је Сасо.

Каже да се одлично провео у Београду јер су га домаћини водили у ноћни живот.

„Има много срећних људи који умеју да се проводе у Београду. Што би овде рекли – добра екипа. Негде око три изјутра појео сам сендвич са кобасицом дугачком пола метра. Мало смо више попили па ми је тај луди оброк пријао. Било је у реду“, испричао је Сасо.

Италијански кувар спремаће специјалитет још данас и сутра у ресторану „Енсо“.

број коментара 6 пошаљи коментар
(петак, 18. мај 2018, 16:21)
anonymous [нерегистровани]

Ti si verovatno lepotan?

Zaista! Ja samo cujem u tvom komentaru da si jako negativan. Ne stavljaj ljude u fioke....

'Don't judge a book by its cover'

(четвртак, 17. мај 2018, 10:06)
anonymous [нерегистровани]

Kakva prevara!

Ovaj tip sa takvim izgledom ne bi smeo da udje u kuhinju... a kamoli da sprema hranu za goste. Gde mu je kapa, sa tako maljavim rukama ne bi smeo da dira bukvalno ništa. Tip izgleda kao bakterija sa bandanom na glavi! Radio na kiosku u LA, a u BGD je poznati kuvar.. Jede kobasicu u 3 ujutro!! Super!

(четвртак, 17. мај 2018, 00:13)
anonymous [нерегистровани]

Mentalitet

Promena svesti prema samoj sebi je mnogo bolje nego narusavanje tuđe muke, iako ona ne vredi u ovom slucaju.

(среда, 16. мај 2018, 20:00)
anonymous [нерегистровани]

Cccc

Što se buniš, služiš hranu?

(среда, 16. мај 2018, 19:02)
Sara [нерегистровани]

Saso

A sta bi americke zvezde drugo jele nego ribu i salatu. Nemaju ljudi pojma, dzaba im sav njihov novac. Evropa je za njih pet u glavu, u svemu pa i u hrani.

(среда, 16. мај 2018, 17:21)
anonymous [нерегистровани]

Da li ima fito-sanitarni pregled?

Ja radim u ćevabdžinici... svake nedelje me kontrolišu a i prijavljena sam.
Da li je i doprinose platio?