Кад монахиње гаје марихуану

Три монахиње из Калифорније определиле су за за веома уносан посао. Саме узгајају и продају марихуану, што им на годишњем нивоу доноси зараду од скоро милион долара.

Цео пројекат започела је сестра Кејт Миусен пре седам година са само 12 биљака. Данас, посао цвета и заједница монахиња се нада да ће и даље ширити своје лековито царство марихуане.

Часне сестре користе канабидиол производе које укључују разне мелеме и уља, како би њима третирале све од епилепсије до рака. Тврде да су до сада излечиле осам овисника.

„Радиле смо са неколико овисника о алкохолу, дувану или некој врсти дроге. Успеле смо да их излечимо и сви се осећају много боље. Успешније смо него организација анонимних алкохоличара“, истиче сестра Кејт.

Сестра Кејт, која је пре но што се замонашила била високо позиционирани руководилац у ваздухопловној компанији, марихуану назива предивном биљком која лечи на посебан начин.

Међутим, наглашава да им проблем и даље представља ригидна законска регулатива и илегални трговци наркотицима који их ометају у њиховом науму.

О овим необичним монахињама, редитељ Роб Рајан је снимио документарац који је премијерно приказан 20. априла на дан обележавања Међународног дана марихуане. Редитељ се нада да ће овај искрени документарац ганути гледаоце.

„Мислим да би требало више да сарађујемо са Холивудом јер ћемо преко њега најлакше и најбрже допрети до целог света“, закључује сестра Кејт.

Спремају се и за оштрије политичке акције. Планирају да протестују против привилегија које цркви дозвољају да не пријављује злостављање.

Редитељ Роб Рајан истиче да борба сестре Кејт да промени индустрију марихуане из „индустрије опијата у индустрију исцељења“ искрена и аутентична.

број коментара 6 Пошаљи коментар
(понедељак, 22. апр 2019, 14:35) - anonymous [нерегистровани]

Monahinje

Marihuana nije droga !!!!

(недеља, 21. апр 2019, 18:57) - anonymous [нерегистровани]

A naši u Crnoj travi leče motikama???

Daleko smo mi od hrišćanstva ! Predaleko!

(недеља, 21. апр 2019, 18:46) - anonymous [нерегистровани]

e...

gde su one od crke i samoga miloga Boga, voze se u Mustang kabrioletu, uzgajaju marihuanu, pucaju iz automatskih pusaka, uzimaju novac sireci biznis i to sve navodno u ime Boga...posle se pitaju zasto im se desava nesto, evo danas Sri Lanka, juce Nord Dame,Pedofilija koliko hoces i da ne nabrajam...

(недеља, 21. апр 2019, 17:16) - Mihajlo [нерегистровани]

Odgovor na: Porok?!!... Pa jos kod monahinja?!!...

Pošto ste neznalica, dozvolite mi da Vam objasnim. Indijska konoplja (Cannabis indica) je lekovita biljka. Svaka biljka koja sadrži hemikalije sa narkotičkim dejstvom (mak, itd.) je lekovita biljka i može da se koristi u medicini i farmakologiji. Morfin iz maka se decenijama koristio kao anestetik, a i dan-danas se koristi kao jak analgetik. To što Vi imate prljavu maštu - to je Vaš problem.

(недеља, 21. апр 2019, 13:23) - anonymous [нерегистровани]

Informacija je informacija samo ako je istinita, sve ostalo su dezinformacije

U naslovu pise monahinje, a u stvari su u pitanju casne sestre, ne razumem sta ste sa tim pokusali.

(недеља, 21. апр 2019, 13:07) - anonymous [нерегистровани]

Porok?!!... Pa jos kod monahinja?!!...

"Gde ima dima ima i vatre" tj. drugih poroka...
...Nemojte mi reci da ne probaju kakav je rod bio ove i predhodnih godina.
Auuuu.