"Do neba" stiže u biskope

Animirani film koji je otvorio ovogodišnji festival u Kanu, "Do neba" studija "Piksar", biće premijerno prikazan u Srbiji u nedelju, 13. septembra u Sava centru.

Novi svetski hit holivudskog studija za animaciju "Piksar", "Do neba" (Up), biće premijerno prikazan u Srbiji u nedelju, 13. septembra, u Sava centru.

"Animirani film 'Do neba' je imao čast da otvori Kanski festival. To dosta govori o kvalitetu filma", rekla je portparolka distributerske kuće "Taramaunt" Jelena Globarević, najavljujući premijerne projekcije u nedelju u Sava centru od 17.00 i 19.00.

Dirljiva priča o pustolovini starca Karla i desetogodišnjeg izviđača Kevina koji u kući podignutoj pomoću stotina balona dolaze u prašumu Južne Amerike, biće u redovnoj bioskopskoj distribuciji od 17. septembra. 

Film će biti prikazivan u beogradskim bioskopima "Kolosej", "Ster", Dom sindikata, "Roda" i "Takvud", kao i u podgoričkom "Steru".

"Taramaunt" opisuje film kao "urnebesno putovanje u izgubljeni svet, sa najuvrnutijim duom na svetu".

Film režisera Pita Doktera i Bob Pitersona nije sinhronizovan na srpski jezik, a glasove junacima pozajmljuju Edvard Azner, Džordan Nagai, Kristofer Plamer i drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar