Apokalipsa prestigla domaća ostvarenja

Za dve nedelje prikazivanja, film „2012" probio se na prvo mesto najgledanijih ostvarenja u srpskim bioskopima. Slede domaći filmovi „Čekaj me, ja sigurno neću doći", „Tamo i ovde", „Tehnotajz: Edit i ja" i „Đavolja varoš".

Holivudski film katastrofe „2012" za dve nedelje prikazivanja uspeo je da privuče više gledalaca u bioskope od srpskih ostvarenja kao što su „Đavolja varoš" i „Čekaj me ja sigurno neću doći".

Novi u nizu apokaliptičnih filmova režisera Rolanda Emeriha „2012" sa Džonom Kjuzakom u glavnoj ulozi, za dve nedelje videlo je 36.464 gledalaca u srpskim bioskopima, pokazuju podaci distributera „Tak".

Ljubavna drama Miroslava Momčilovića „Čekaj me ja sigurno neću doći" sa Branislavom Trifunovićem, Gordanom Kičićem, Vanjom Ejdus, Milicom Mihajlović i drugima, za šest nedelja je videlo 28.900 bioskopskih posetilaca.

Međunarodno nagrađivanom debiju režisera i scenariste Darka Lungulova „Tamo i ovde", ljubavnoj drami na relaciji Beograd-Njujork, trebalo je 11 nedelja da stigne do 26.747. bioskopskog gledaoca.

Animirani „Tehnotajz: Edit i ja" Alekse Gajića dostigao je 16.339 gledalaca za osam nedelja, a crnohumorna „Đavolja varoš" debitanta Vladimira Paskaljevića 11.734 posetilaca za sedam nedelja.

Sa 14.605 gledalaca u poslednjih sedam dana „2012" je na nedeljnom nivou daleko ispred holivudskih takmaca, kao što su „A kad brak nije lak" (4.833) ili „Božićna priča" (3.390).

broj komentara 0 pošalji komentar