Crni Zub svira sa prijateljima

Večeras reprizna projekcija muzičkog filma „Fank-I-Lastiš Crnog Zuba", koji prenosi atmosferu sa pet koncerata u Akademiji iz 2004. godine, na kojima Koja svira zajedno sa istaknutim muzičarima različitih žanrova muzike i generacija.

Posle jučerašnje rasprodate premijere i večeras će u 21 čas u Pogonu Doma omladine biti prikazan muzički film Dušana Kojića Koje („Disciplina kičme") „Fank-I-Lastiš Crnog Zuba".

U filmu su prikazani snimci pet večeri tokom 2004. godine, kada je u klubu Akademija Koja nastupao zajedno sa priznatim beogradskim muzičarima različitih generacija.

Osim Koje, koji je svirao gitaru, na sceni se pojavljuju i članovi bendova kao što su „Darkvud dab", „Partibrejkersi", "Eyesburn", „Neočekivana sila", „Presing", „Vasil Hadžimanov bend", „Roze poze", „Lira vega", „Popečitelji", „Jarboli", zatim članovi Džez orkestra RTS-a, ansambla Kolo, profesori sa Muzičke akademije, a bilo je i spontanih izlazaka na binu ljudi iz publike.

„Svirke", na kojima su Koja i prijatelji zajedno improvizovali, snimane su sa tri kamere i na višekanalni audio snimač, a Kojić je, osim režije, bio zadužen i za produkciju, scenario, montažu i animacije.

broj komentara 0 pošalji komentar