„Južni vetar“ duva od Francuske do Japana

Interesovanje za srpski blokbaster „Južni vetar“ koji je tokom prošle godine oborio rekorde gledanosti, ne prestaje da jenjava ni širom sveta. Velike sipmatije prema filmu pokazala je publika u susednoj Bugarskoj, gde ostvarenje sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, za mesec dana videlo više od 40.000 gledalaca.

Velike sipmatije prema filmu pokazala je publika u susednoj Bugarskoj, gde ostvarenje sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, za mesec dana videlo više od 40.000 gledalaca.

Nakon projekcija u Americi i Kanadi, kao i u Švajcarskoj, Švedskoj, Luksemburgu, Belgiji, Nemačkoj, film će biti na repertoaru bioskopa u pet gradova Norveške i to u Oslu, Lilestemu, Sijenu, Stavangeru i Olesundu.
 
Tu međutim nije kraj. Producenti filma su na upravo završenom European Film Market-u u Berlinu sklopili ugovor o distribuciji na teritorijama Japana, Kine, Francuske, a u toku su pregovori sa još nekoliko zemalja.
 
U uzbudljivom trileru reditelja Miloša Avramovića, uloge tumače Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Jasna Đuričić, Nela Mihajlović i drugi.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 18. feb 2019, 16:09) - Canadian [neregistrovani]

Jedna zvezdica

Film je veoma violentan i bez ikakve poruke i umetnicke vrednosti.

(ponedeljak, 18. feb 2019, 15:54) - anonymous [neregistrovani]

Филм

Био сам на промоцији филма у Чикагу. Одлична екипа глумаца, добра прича али превише сцена насиља за мој укус. Насиље у реалном животу, насиље на филму, осиромашеност на духовном плану- не чуди ме ни пораст насиља код клинаца