De Niro, Pačino, Kajtel i Peši, ekipa na okupu za Skorsezeovog „Irca“

Pojavila se prva kratka najava dugoočekivane biografske krimi-drame „Irac“, u kojoj ćemo ponovo gledati legendarne Roberta De Nira, Al Pačina, Harvija Kajtela, Džo Pešija i Bobija Kanavalea kao vrhunske mafijaše.

Film Irac baziran je na knjizi I Heard You Paint Houses, autora Čarlsa Branta, u kojoj je priča o nestanku sindikalnog vođe Džimija Hofe predstavljena iz perspektive njegovog navodnog ubice, Irca Frenka Širana. Film je režirao čuveni Martin Skorseze.

Ovo će biti najskuplji Skorsezeov film do sada s obzirom da je radnja filma smeštena u dva razdoblja u kojima će morati da se digitalno dorade likovi koje tumače Robert De Niro, Al Pačino i Džo Peši.

De Niro za potrebe filma morati da izgleda kao da mu je 30 godina, a koristiće se slični efekti kao u filmu Neobični slučaj Bendžamina Batona.

De Niro u filmu tumači ulogu Širana, plaćenog ubicu koji radi za mafiju, najverovatnije povezan sa ubistvom Hofe kojeg glumi Pačino.

Džo Peši igra ulogu Rasela Bafalina, šefa mafije poreklom sa Sicilije čija je misija ujediniti kompletnu istočnu obalu u Koza Nostra organizaciju. Njegov protivnik je Anđelo Bruno kojeg glumi Harvi Kajtel, prenosi portal Kliks.

Irac je u potpunosti producirao „Netfliks“, a film će premijerno biti prikazan na jesen.

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 28. feb 2019, 14:28) - Сава [neregistrovani]

Пачино

Од када знам за себе, био је Паћино.