Poslednji „Rambo“ stiže u septembru!

"Rambo Last Blood", novi nastavak filmskog serijala o legendarnom Rambu, peti je i poslednji deo čuvene franšize. Premijerno će biti prikazan 20. septembra 2019. godine, a naslovnu ulogu, naravno, tumači Silvester Stalone.

Film prati legendarnog Ramba koji je ovog puta krenuo u Meksiko kako bi vratio otetu ćerku svog prijatelja, piše portal Nju mjuzikal ekspres. Na tom putovanju junak se našao u borbi protiv jednog od najnasilnijih kartela u Meksiku.

Snimanje filma prvi put je najavio Silvester Stalone 2015. godine, ali je ozbiljan rad počeo tek u oktobru 2018. godine. Za režiju ostvarenja Rambo Last Blood zadužen je Ejdrijen Granberg. Scenario novog nastavka napisali su Stalone i Met Krulnik.

Ivet Monreal tumači ulogu otete devojke Gabrijele, dok Paz Vega igra Karmen Delgado, reporterku koja prati trgovinu droge u Meksiku i koja pomaže Rambu.

Serhio Peris-Menčeta glumi Huga Martineza, nasilnog vođu meksičkog kartela, a u glumačkoj ekipi poslednjeg dela Ramba su i Adriana Baraza, Oskar Haenda i Hoakin Figera.

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 02. mar 2019, 15:12) - Nenad [neregistrovani]

Narod je hrabro

uz Ramba.